Marlett Opublikowano 16 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2012 wybitych siedem szklanek rumu po wachcie kręciło się w głowie chwiejny nie upadł na pokład wolny od węzłów brzeg nie istniał tylko plusk spadajacych cum w wodę odmienił szczura zatrzymał reling złączeni aby płynąć lub tonąć razem 1
Removius R Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2012 Ma klimat, chwilkę można poczuc że nawet marynistyczny lecz zdecydowanie za krótko. Pozdrawiam.
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Urzekła mnie ta "relacja" ,bo wolna od przesadzonej opisowości ,a dramatyzm w każdym jednym wersie i "pytajnik" w poincie.Dobre.pozdr
Bajadera Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2012 krótko z dużym ładunkiem treści. puenta dobra, wiersz do powrotu pozdr:)
Marlett Opublikowano 18 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Lepsze to niż przegadanie :) Dzięki . PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 18 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Urzekła mnie ta "relacja" ,bo wolna od przesadzonej opisowości ,a dramatyzm w każdym jednym wersie i "pytajnik" w poincie.Dobre.pozdr Mariuszu , dziękuję za czytanie . PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 18 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zapraszam Bajadero. Dziękuję. PozdrawiaM.
Nata_Kruk Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgodzę się z poprzednimi wpisami. Dobre. Pozdrawiam... :)
Marlett Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nabieram wiatru w żagle ;) PozdrawiaM.
Mirosław_Niewierszyn Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2012 Dobre, ale tych "wybitych" mnie trochę... no, sam nie wiem. Pozdrawiam.
Marlett Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2017 @Mirosław_Niewierszyn Na łajbie pije się rum, a szklanki wybija :)
Rekomendowane odpowiedzi