Thomas Deszcz Opublikowano 12 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Nie cierpię! Ha! Nienawidzę! Powielam zużyte słowa? I co? Czy mam prawo? A mam! Język mam Wolę też I mądrość i urodę Prawie jak Serafin! Potępiona dusza niech będzie! - mówisz Czy to zbyt nie patetyczne? Bo to przecież tylko słowa
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 wiersz fajny tytuł taki sobie. pozdro
Jacek_P. Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Nie cierpię! - osobno. Nienawidzę! - OK - razem. Trudna ta mowa polska. Ale na szczęście istnieją słowniki ortograficzne. Korzystajmy! W "wolę" brakuje ogonka. Nie rozumiem zdania: Czy to zbyt nie patetyczne? Czy chodzi o zbyt patetyczne (Czy to nie zbyt patetyczne?), bo przestawienie stwarza chaos i czyni zdanie nieczytelnym. No i co to znaczy powlekam? Czy chodzi o powielanie? Zupełnie do mnie nie przemawia, ale to może przez to wszystko, o czym powyżej. Pozdr. Ja.
Thomas Deszcz Opublikowano 12 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 No tak - błędy. Nie mam nic na swoje usprawiedliwienie. Dziękuję za poświęcony czas.
Thomas Deszcz Opublikowano 12 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Tytuł jest przekombinowany, co w pewnym sensie świadczy o samym autorze. Proszę jednak nie brać tego zbyt dosłownie przy kolejnych utworach. Dziękuję za poświęcony czas.
Klaudiusz Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 takie sobie "tupnięcie nużką" :)) fajnie się czytało pozdr
Rekomendowane odpowiedzi