krzywy olek Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. maksyma do zapamiętania; w dodatku bardzo uniwersalna, pasuje do całego życia; pozdr
Janusz_Ork Opublikowano 11 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2012 Dziękuję Oxyvio za Twoją obecność. To dla mnie bardzo ważne. Pozdrawiam serdecznie. J.
Janusz_Ork Opublikowano 11 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2012 Anno, zawsze mnie cieszy, kiedy mnie odwiedzasz i dajesz porady. Jeśli chodzi o Twoją obiekcję co do puenty, to słowo zmagania ma więcej znaczeń. Między innymi znaczy: walka, spór, rywalizacja, pokonać kogoś lub coś, próba przezwywciężenia kogoś lub czegoś. Wydaje mi się, że w tym kontekście moja wersja może zostać. Jak myśisz? Dziękuję za cztanie imiłe słowa pod wierszem. Pozdrawiam serdecznie. J.
Janusz_Ork Opublikowano 11 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2012 Dziękuję Olku za wizytę i cieszy mnie, że moja puenta spodobała Ci się. Pozdrawiam. J.
Nata_Kruk Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2012 Januszu, myślę, że przez takie rozważania każdy z nas przechodzi w różnych chwilach własnego życia i dochodzimy do wniosku, że nie wszystko da się przeskoczyć. Najgosze są chyba rozstania. Pozdrawiam.!
Magda_Tara Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2012 eetaam, nikt. uda się, czas leczy rany, trzeba niebywale dużo dobrej woli i się uda. ściskam Janusz. wiersz tak. :) wiersze są po to, żeby wybolało :)
sława_zaczek Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Januszu, wpadłam ci w słowo z tym sercem, coś jakby telepatia czy cuś :P dobra puenta!!!! Podobasiem kłaniam się :)))
Janusz_Ork Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2012 Tak Nato, rozstania są najgorsze. Szczególnie, jak uczucia jeszcze nie wygasły i peelowi zostały odebrane szanse własnej decyzji. Odchodzący zadecydował za niego. A to boli najbardziej. Dziękuję za czytanie i słowa pod wierszem. Pozdrawiam serdecznie. J.
Janusz_Ork Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2012 Magdo, bardzo się cieszę, że znowu zawitałaś u mnie. Masz rację. Trzeba "niebywale dużo dobrej woli", ale to kosztuje też niebywale dużo siły. Dziękuję za czytanie i dobre słowa pod wierszem. Pozdrawiam serdecznie. J.
Janusz_Ork Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2012 Sławo, niezmiernie mi miło, że trafiłem chociaż kilkoma wersami. Dziękuję za czytanie i pochwałę. Pozdrawiam serdecznie. J.
Rekomendowane odpowiedzi