marta_sawicka Opublikowano 28 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2012 My kochamy bardzo ciebie A ty o tym dobrze wiesz Razem z tatą ci dajemy Czego pragniesz i co chcesz I ty za to synu nasz Nam radości daj okruszek Koniec szkoły powiedz tak O ja dyplom dostać muszę W taki sposób podziękujesz I nas wielce uradujesz
Roklin Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2012 Nie zgadzam się z przesłaniem wiersza, które mówi o interesownej miłości. Tego chyba w ogóle nie można nazwać uczuciem. Chyba nie tędy droga...
aluna Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2012 Dyplomy można kupić w slepie papierniczym, do wyboru do koloru dla mamy , dla taty, i pozostałych czlonków rodziny, pod warunkiem ,że rodzice pokażą swoje !!
marta_sawicka Opublikowano 28 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dyplom dostal prawdziwy ,skonczyl szkole i nie musial kupowac w sklepie,Dzieki Bogu,pozdrawiam.
marta_sawicka Opublikowano 28 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie zgadzam sie z Toba uczuc mozna szukac wszedzie.pozdrawiam.
Roklin Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2012 Pewnie, a najłatwiej znaleźć je tam, gdzie się ich człowiek nie spodziewa. Najważniejsze to cieszyć się drobnostkami, uśmiechać się, nie oczekiwać zbyt wiele... Swoją drogą, chyba zbyt ostro oceniłem w pierwszej chwili. Wprawdzie sam nie mam dzieci, ale te, którymi się zajmuję, traktuję prawie jak własne. Uczucie podziwu, satysfakcji, radości z sukcesu małego przyjaciela też jest bezcenne. Ciepło pozdrawiam, Marto, miłego lata :)
marta_sawicka Opublikowano 28 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Powiem ci w sekrecie ze moj synek chronicznie nie lubil chodzic do szkoly i wlasnie cudem dostal ten dyplom.Kanada jest kochanym panstwem bo tolerowali jego niechec .W Polsce napewno by go nie dostal za absencje,pozdrawiam.
Gość Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Powiem ci w sekrecie ze moj synek chronicznie nie lubil chodzic do szkoly i wlasnie cudem dostal ten dyplom.Kanada jest kochanym panstwem bo tolerowali jego niechec .W Polsce napewno by go nie dostal za absencje,pozdrawiam. No właśnie, co czepiacie się :) Jak dla mnie sympatycznie i tyle. Dla świadomego rodzica nie ma nic bardziej stresującego niż awersja dziecka do szkoły. Powodzenia Pani Marto :)
Duks Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2012 Mogę zrozumieć rodzica (przesłanie), ale jeżeli chodzi o sam wiersz, to w moim odczuciu jest niestety słaby. Pozdrawiam.
aluna Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2012 Dajcie spkój ,,,to co , kto komu i za co... "O ja dyplom dostać muszę "?! Gdzie wartości , gdzie prawa dziecka ,,jednak mozna gdzies kupić dyplom, ale skutki ,,,bójcie się ludzi z takim dyplomem!
Rekomendowane odpowiedzi