teresa943 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 uwikłany w zależność ulegasz żądzom rzekomo najbliższych z daleka twój tchórz wyłazi ze skóry choć iskrami otulam w ciemno tu i teraz widzisz tylko własny czubek nosa ale nie drżyj anioł nie wystawia faktury za miłość przegraną wypłacisz sam sobie
aluna Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Krysiu SURER ,a puenta rozbrajająca! Komuś koniecznie cos na samokytycyzm , i okulary te pro.....! Serdecznie ! Hania +
teresa943 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no tak! takie są anioły...kochają bezinteresownie :) dziękuję, Stanisławie i serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszę się Haniu, że "SUPER" i że puenta rozbroiła :) dziękuję (za plusa także) i serdecznie ściskam :* Krysia
Baba_Izba Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2012 Nie jestem pewna - co, ale coś mi trudno czyta się pierwsza zwrotkę.'puszczanie balonów'- kojarzy mi się z puszczaniem... ( :))? )- nie wiem, czy powinno. Dalej: 'twój tchórz'- nie wiem, czy rozumieć w powiązaniu z kimś z 'najbliższych, czy to o samym peelu? Dalej już wiersz mi biegnie gładziutko, jak wiesz Krysiu, to takie moje może mylne odczucia, ale może coś z tego się przyda. Serdecznie pozdrawiam - baba
teresa943 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nad "tchórzem" jeszcze zastanawiam się...na razie jest "roboczo". cenię wszelkie sugestie, bo to wielka pomoc dla autora. co nieco już zmieniłam... dziękuję, Izo :) cieplutko pozdrawiam - Krysia
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2012 Fajnie napisane. Mój tchórz i moje uwikłanie pozwalają mi zrozumieć. Miłego...
teresa943 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Mirku za obronę "tchórza" :)) Miłego dnia - Krysia
Rekomendowane odpowiedzi