Stary_Kredens Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2012 Między dwojgiem cenię subtelność cóż, że życie od niej dalekie ideał odbity w zwierciadle bytu nie traci jeśli podążasz za snem niestrudzenie naiwnym spojrzeniem duszą młodą z gwiazd narodzeni czemuż skarleć mamy pod życia przygodą bądź ze mną Byronem Lordem Jimem choć skoczył z chmur nie upadł nie tak nie tak nie wóda nie nuda żona ona stara w kącie gitara nie nastrojona bo zapomniałeś wodę wiatr ogień z gwiazd narodzeni w ziemski pył w czas co drwi sięgajmy po ideał nawet jeśli jest tylko po tamtej stronie drzwi
aluna Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2012 Myśle ,że podmiot liryczny -pell, tęskni za tym co....! A jednocześnie narzeka , na teraźniejsze .... Dla mnie na teraz ! Pozdrawiam!
Stary_Kredens Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj dzięki za czytanie ikomentarz Kredens
Alina_Służewska Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. istotny ale też trudny temat do rozważań - chyba nie ma człowieka idealnego ale ważne abyśmy chcieli się zmieniać oczywiście na lepsze choć jest to bardzo trudne:) chcieć to znaczy móc:) z + pozdrawiam:)
dawniejbezet Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tyle nam zostało z tych lat (a resztę - banalną, nachalną - radzę puścić na wiatr). Pozdrawiam
Stary_Kredens Opublikowano 25 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. istotny ale też trudny temat do rozważań - chyba nie ma człowieka idealnego ale ważne abyśmy chcieli się zmieniać oczywiście na lepsze choć jest to bardzo trudne:) chcieć to znaczy móc:) z + pozdrawiam:) Dzięki za czytanie , komentarz i plusa , zawsze to miło , gdy dobrze nas oceniają choć czasem wydaje mi się , że jestem starym nudnym kredensem, który wyciąga ze skrzypieniem , stare i nudne wartości gdy naokoło wschodzą jak grzyby po deczu k...y i h..e d..y etc. i o dziwo dostają plusy oczywiście to nie do Ciebie i do wielu innych , ale widać jakie czasy taka poezja Pozdrawiam kredens
Stary_Kredens Opublikowano 25 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tyle nam zostało z tych lat (a resztę - banalną, nachalną - radzę puścić na wiatr). Pozdrawiam Tak też dobrz a może nawet lepiej Pozdrawiam Kredens
Pomyłek_Stokrotny Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2012 Fajnie. Mam kilka Twoich ulubionych wierszy. Bardzo lubię "Juhu". I dzisiaj go chyba przeczytam publicznie jako wiersz Starego Kredensa;))) Można? Mam zaproszenie na zlot motocyklistów;))) OK?
Stary_Kredens Opublikowano 26 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2012 Oczywiście, jestem zaszczycona Pozdrawiam Kredens
Pomyłek_Stokrotny Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2012 Witaj Kredensie;))) Wiersz Twój przeczytałem. Wielkim i małym skacowanym chłopom na Harleyach zaświeciły się oczy;))) Sprawa miała miejsce w Wilhelmshafen w Niemczech;))) Udzielałem się również ze swoimi z pewnym poetą. Były chrzciny dziecka jednego z nich, motor w kościele, masa alkoholu potem;))) Heja;)))
Stary_Kredens Opublikowano 8 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2012 Dzięki , to piękne wydarzenie te chrzciny, nie każdy takie ma, tylko ten alkohol czy ja wiem ? nie zalała Was ta masa? Pozdrawiam Kredens
Rekomendowane odpowiedzi