Ako Opublikowano 17 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 (do muzyki z Wariatki szalonej) Freddy M. i Marilyn zawzięta Greta i Grace Kelly w garsonce z gronostaja Almodóvar i wszystko o jego matce Stare wino już tak nie upaja Tarantino i Hefner zblazowany I ciąg twarzy podbitych plastikiem Krzykniesz: Gaga w sukni z krowy Życie, życie "Ale szum, ale tłum Czarna noc, biały rum" A mi nikt nie poleje Noc z Hendrixem i gitarą Panna Joplin znów na szaro Grają a ja nie chcę tańczyć Garson lej pan wódkę! Życie samo w sobie krótkie Tylko seks i papierosy Jedna idzie bezwstydnica Czarny włos, jasne lica Wszystkie chcą tak jak ona A ja w ciszy pochylony Czułe usta mej Madonny (rzecz jasna Rafaelowskiej z wargą wysuniętą w pogardzie dla tego korowodu) i zasypiam na jego torsie Ja zamknięty, pośród nich ogień, woda złoty pył Złote stosy pomarańczy Przyjechała wielka pani w futrze podbitym sobolami A ja wciąż nie chcę tańczyć Mówią z prawa, krzyczą z lewa dzikie tango, kot na drzewie siedzi w kącie panna Ewa Bez Adama Pani Krysiu nie teraz niech choć raz coś zaśpiewam Wiem że Pani na zakręcie Miała Pani już czas teraz młodym, teraz nam Jak Minnelli w Kabarecie Ameryka znów w kryzysie Co tam Panie w polityce ? Miałeś sznur, nie masz rogu Wcześniej Iran, Libia teraz nigdzie nie ma już spokoju Ja chce ciszy głos wołającego na pustyni Mocniejszy od mego Znowu ogień na wschodzie burza od Ostii Messalino zdradziłaś, przyjmij ze spokojem Śmierć Płacze pani Telimena O czym mówić jeszcze można? Słowo stało się milczeniem Wyjdźmy na zewnątrz Noc taka mroźna Otul mnie sobą Otul oddechem
Rekomendowane odpowiedzi