teresa943 Opublikowano 14 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 nie wiem co zrobisz kiedyś tam dokąd skierujesz nadmiar gdy mocniej przyciśnie może rzucisz kości o jutro w starych kątach swojski czort wciąż odważa precyzję knowań jeśli uwielbiasz piekielne menu nie bałamuć nieba pokochaj przaśny chleb z lubczykiem albo...
Alina_Służewska Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Witam Krysiu:) w swoisty dla siebie sposób rozmyślasz o życiowych sprawach - podoba mi się to:) ciepło pozdrawiam - alka:)
mefisto35 Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 nie wiem co zrobisz kiedyś tam Kiedyś tam wynika z pierwszych słów, chyba że chodzi o bliżej nieokreślone miejsce;-)
Sylwester_Lasota Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 ciekawy związek... :) ... tytułu z zakończeniem :))) kłaniam się pozdrawiam serdecznie :) do poczytania :)
Stary_Kredens Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Zastosowanie drugiej osoby liczny pojedynczej sugeruje, że pytanie autorka kieruje do kogoś tam , a nie do siebie, choć tego nie wyklucza " bo ten w lustrze to niestety ja " ale ja czytając lub pisząc takie wiersze "rozważagi filozoficzne" jak pisał Ran Gis zawsze myślę a jak ja ? a co ze mną ? Pozdrawiam Kredens
maria_bard Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 O! Ten wierszyk spodobał mi się już po przeczytaniu tytułu! ;-))) Zabawny, z nerwem, i to "spadaj" na końcu - bardzo dobre. Uścisk. Elka.
Roklin Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ach, pożegnanie pełne wdzięku! Pada deszcz... :)
Baba_Izba Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Bardzo mi się podoba 'w starych kątach swojski czort', jak i cały wiersz, oraz klamra: tytuł - puenta! Serdecze uściski - baba
Oxyvia Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Czyli wybieraj świadomie: albo niebo, albo piekło - dobro albo zło... Ale czy to się da zawsze oddzielić? Pozdrawiam, Krysiu. :-)
Magda_Tara Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 energicznie i z przytupem! tak jak lubię :))) buziaki, Kryś! :))
Anna_Para Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 albo pokochaj przaśny chleb z lubczykiem albo... Postawiłaś warunki. Takie sytuacje nigdy nie są przyjemne. Dajesz jednak szansę na na anielskie menu:) Pozdrawiam, cieplutko, Para;)
Dyziek_ka Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Z przyjemnością przeczytałem, podumałem, albo, albo i jak było na początku tak i teraz węzeł nierozwiązywalny, ale o tym wiersz Pozdrawiam (piękna fraza w starych katach swojski czort)
Bolesław_Pączyński Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Dobry wiersz tytuł puentą, fajnie przemyślane, problem gdy się chce i to i to no i bywa ze nie ma nic, podoba się, pluskam:) Z serdecznym pozdrowieniem Krysiu:)
teresa943 Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. warto o tym myśleć, bo cóż ważniejszego niż życiowe sprawy? wszystko inne jest tylko dodatkiem do życia... dziękuję pięknie, Alu :))) serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. właśnie..."bliżej nieokreślone miejsce" i jeszcze coś ;-) dziękuję Mefisto35 i serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wychwyciłeś... ;-) dziękuję Sylwestrze i cieplutko pozdrawiam :-) Krysia
teresa943 Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i właśnie tym sprawiasz mi ogromną radość! o to chodzi, aby Czytelnik myślał: "a jak ja? a co ze mną?" pięknie dziękuję Kredensie :)) serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak to w związku...trochę "nerwu" nie zawadzi, aby kategorycznie "rozjaśnić" dwuznaczną sytuację ;-) Dziękuję Elu i cieplutko pozdrawiam :)) Krysia
teresa943 Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 No cóż, Roklin? Czasami musi... trochę "popadać", żeby "oczyścić" aurę ;-) dziękuję i serdecznie pozdrawiam :) Krysia
teresa943 Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Izo, bardzo "misie" Twoje podobanie :)) dziękuję pięknie i ściskam serdecznie - Krysia
Rekomendowane odpowiedzi