Grandson Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2012 czarno-białe zdjęcie biały chłopiec w białej koszuli z białym rewolwerem oczywisty podpis zabawa w policjantów i złodziei negatyw czarny chłopiec w czarnej koszuli z czarnym rewolwerem podpis staje się konieczny
krzywy olek Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z pirwszej wywal dopowiedzenie:zabawką, zwiększy to narkotyczność drugiej części; może nawet bez tych dwukropków; odjechany pomysł; pozdr
Grandson Opublikowano 5 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2012 Zastosowałem się do porad, może rzeczywiście lepiej bez tej zabawki ;) Dziękuję za poczytanie i pozdrawiam :)
Gość Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2012 Jeśli już to bez zbędnych powtórzeń: "Negatyw biały chłopiec w białej koszuli z białym rewolwerem oczywisty podpis zabawa w policjantów i złodziei czarny chłopiec w czarnej koszuli z czarnym rewolwerem podpis staje się konieczny"
Sylwester_Lasota Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2012 a ja się zastanawiam, ile potrwa zanim słowo 'negatyw' wyleci z powszechnego obiegu? myślę, że jeśli już dzisiaj trzeba tłumaczyć młodszej młodzieży, co to jest taśma magnetofonowa, to i 'negatyw' niedługo przestanie być dla nich czytelny. a wiersz dobry, chociaż można jeszcze się do niego przyłożyć :) pozdrawiam i do poczytania :)
Grandson Opublikowano 6 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2012 Taśma magnetofonowa swoją drogą, ale już nawet kaseta wideo staje się reliktem przeszłości ;) Dziękuję za poczytanie i pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi