Zawstydzona Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2012 uzależniona od internetu o bożym świecie bywa zapomnę chłop woła babo ty mnie nie stresuj wyłącz tę skrzynkę i chodź tu do mnie leżę odłogiem płonę jak hutniak na supeł chuci przecież nie zwiążę a ty mi każesz czekać do jutra albo przez ramię rzucasz śpij dobrze raz był się zeźlił na internautkę i tak mi rzecze 'maja liubima' nie będę wiązał nic na kokardkę poszukam innej 'kak tiebia nima' albo na odwyk tak po dobremu pójdziesz lub znajdę inne sposoby wszak na 'pridumku' albo samemu mogą jedynie te anglofoby i znalazł sposób mój egzorcysta na brzuch położył wzór klawiatury klikaj powiada a potem zatwierdź a ja udaję że nie wiem którym zacząć mam z małej czy wielkiej bukwy lepiej na czysto czy też w brulionie bo takie wonne mają okładki a ja ulegać lubię oskomie może podwójnie jakieś klawisze wcisnę by sprawdzić czy dobrze działa w razie zawieszki wystarczy reset żeby zobaczyć co nabazgrałam uzależnienie bywa urocze i tak wzajemnie klikamy nieźle jutro wyjeżdża na dwa tygodnie więc chyba znowu się uzależnię
Rekomendowane odpowiedzi