WiktoriaW Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2012 kilkadziesiąt kilometrów stąd wyrosła cisza słychać było tylko sny przebiegające przez pokój myślałam dzicz to wszystko co pozostało zawadziłam o czas przyszły za bardzo rozpalone słowa bez kagańca szczekały jak bezdomne psy zatapiając kontynenty niezdolne do miłości i nienawiści czasem brakuje charakteru a czasem za dużo tłumów w głowie nie pozwalają stawiać kropek nad ani za bardzo oddzielnie było w pierwszych minutach otwierania przepłynęły ryby zapisując okrzyki zachwytu na skróty
Alina_Służewska Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2012 refleksyjny inteligentny wiersz więc robi wrażenie pozdrawiam i do poczytania:)))
Pomyłek_Stokrotny Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Milczenie, obojętność, stagnacja? Ryby? Paradoks ich entuzjazmu i głosu? Tak odebrałem? Pozdrawiam
Alina_Służewska Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Wiktorio moja Wiktorio:))) mrugam plusikiem do ciebie i świecę słońcem choć dni są zimne a czasy gorące Trzymaj się - mojego uścisku:)))
WiktoriaW Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Dziękuję bardzo za komentarze, Alino również za plusik, pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi