Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @violetta @Naram-sin @Naram-sin ważne dla mnie słowa - dzięki. Poezja, to głębia piękna - trochę tam się czuję nieswojo. Obserwacja ptaków antydepresyjną - potwierdzam organoleptycznie. Tylko dręczy mnie Karol Darwin. Te jego cykliczne wymioty :)   @violetta dla ciebie chcę być mały, niewinny i nieśmiały - upoluję Ci pawia. Królewskiego. Albo jaką inną turkawkę.
    • @Naram-sin Uczynili napad na urzędników wojewódzkich (...) a teraz głową nałożyli owe zuchwalstwo (sł. Doroszewskiego). A wiersz o zagubieniu – "owe" było w tym kontekście natchnione.
    • Te "słowa, które nie wybrzmiały" już mi się gdzieś czytały wielokroć,  ale wskakiwanie na księżyc mi się podoba :) Wierszyk w Twoim stylu, ale Peelkę i jej zawahania rozumiem :) Przy spełnianiu marzeń bywa, że człowieka lęk zdejmuje, i ogólnie - radość to też stres,  o czym się często nie pamięta :) Co nie znaczy, że należy jej unikać :)   Pozdrawiam :))   Deo
    • @andreas Bardzo mi miło. Dziękuję serdecznie i pozdrawiam, Andreasie

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• Otóż skończyła się jakby wiosna. Skoro już wyszła, ubrana w pasy. A komu całus, ten w wygibasy. Z ojczyzny patriot, stal w aktywiszcze, wariograF resztką pracuje jeszcze. Kim ciemiężycieL z przeglądu stacji odczytał plan Be dlA perturbacji. Czy tu przydałby się bizantyloG? Co cieszy — wyrok? Czy ktoś się garbI?          
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...