Spółka Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Anno Paro, pełen szacunku i wdzięczności kłaniam się i pozdrawiam serdecznie S.
Spółka Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. brrr! tu ktoś chce kogoś podduszać, czy cuś??? aaa! w celofan i do zamrażarki, fiu! pozdr :)) jeśli taki odbiór wiersza - w to mi graj! dziękuję i pozdrawiam, krzywy! S.
Spółka Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)) Leokadio, komentarz zrobił mi ogromną przyjemność. dziękuję serdecznie i pozdrawiam S.
Spółka Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)) jest fajnie dziękuję i pozdrawiam S.
Spółka Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niech! dziękuję Emmko, za zrozumienie, serdecznie pozdrawiam! S.
Ewa_Kos Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 Ładnie, delikatnie.Bardzo mi się podoba:) Plusik ode mnie. Pozdrawiam ciepło.U nas ziąb aż strach:) E.K.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 nie moja forma , ale ujęcie delikatne podoba się pozdrawiam Jacek
Pomyłek_Stokrotny Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 Nie wiem. Jednym słowem uratowałaś dla mnie ten wiersz. Ostatnim. Pójdź tym śladem i przerób na: "lub mnie i skub troszeczkę. kocham." Ale tak dźwięcznie jakoś i subtelnie. Pozdrawiam
Spółka Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo dziękuję, Ewo za czytanie i za plusik. pozdrawiam serdecznie. S.
Spółka Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) witam, Jacku i serdecznie dziękuję za dobre słowa, pomimo nie Twojej formy. kłaniam się i pozdrawiam. S.
Spółka Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)) witam i bardzo dziękuję za próby uporządkowania tekstu, zastanowię się, pozdrawiam serdecznie S.
Anna_Myszkin Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udaję, że nie widzę "cel-celnie", bo temat mi szczególnie bliski. Odnoszę wrażenie, że został napisany żeńską ręką Spółki, bo to kobiety najpiękniej tęsknią. Pozdrawiam :)
Oxyvia Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Bardzo mi się podoba Twój wiersz. Nie ma w nim głębokeij filozofii, ale jest sympatyczny, naturalny, szczery, miły, pełen uczucia. Jest też dobry warsztatowo, czyli artystycznie: melodyjny, śpiewny, rymowany, a przy tym nieregularny (co wszystko razem jest wielką sztuką), zawiera też celne i zrozumiałe metafory, które poruszają wyobraźnię i uczucia. Zdecydowanie pluszuję. :-)
Spółka Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) pięknie czujesz Anno, kobieta pisała, ja stałem za nią, dyktując ;)) w końcu to Spółka, jakby nie było. pozdrawiam najserdeczniej. i dziękuję. S.
Spółka Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo dziękuję za taką akceptację, Oxyvio. najserdeczniej pozdrawiam. S.
Roklin Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgrabny wiersz o uczuciu, filozoficzny, ciepły... Podoba mi się przekaz. Pozdrawiam wiosennie :)
Rekomendowane odpowiedzi