cezary_dacyszyn Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niedobra dziewczyna ;-) tak namieszać ! Ja zostaję przy 1 , ale w 2 kilka momentów fajniejszych :-) " Zgrzyty starej kukułki " absolutnie odpadają !!! - posłuchaj starego ornitologa ;-) . Najlepiej do betoniary i niech będzie 3 ;-)
sława_zaczek Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 SPÓŁECZKO, JACKU Magdaleno,miło, że wpadliście a jeszcze milej, że słowo rzekliście , pozdrawiam i miłego "krysiowania"
sława_zaczek Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niedobra dziewczyna ;-) tak namieszać ! Ja zostaję przy 1 , ale w 2 kilka momentów fajniejszych :-) " Zgrzyty starej kukułki " absolutnie odpadają !!! - posłuchaj starego ornitologa ;-) . Najlepiej do betoniary i niech będzie 3 ;-) to powiadasz, że kukułka nie zgrzyta tylko kuku i ..łka? może i lepiej na starego zostawić- zegara:) miłego dnia Czarku!! czarusiu!!!
Oxyvia Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 Oczekiwanie na coś lepszego? Hmmm... Jeśli człowiek sam sobie nie pościeli... Bardzo ciekawe skojarzenia słowne, Stasiu. Buziaki. :-)
sława_zaczek Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czasem pośćiółka jest licha.. :) hihi dzięki Joaś:)) Pozdrawiam
Ewa_Kos Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Baba_Izba Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2012 Podoba mi się całość, lepiej - 2, mnie się również czasami wydaje, że : "tymczasem cisza w tobie rozwinie przestrzeń"! Serdeczności - Iza
sława_zaczek Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe, Ewuś, wszak wiesz, że ja się zawsze rozpisuję, taka ze mnie gaduła, od urodzenia, czasem tylko coś mądrego misie, ale jakoś tak nie zawsze:p dzięki!! kosy w nosy!!!!
sława_zaczek Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. babo z Izby, dzięki, jak widzisz wersje są potrzebne dla czytelnika, bo każdemu co innego wchodzi, a cisza, tak jest potrzeba dla rozwoju i regeneracji :))) u mnie za długo trwa:P hihi pozdrawiam serdecznie!!!
teresa943 Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 bardzo misie, szczególnie 2-ga! grabulki z plusem :) cieplutko pozdrawiam - Krysia
sława_zaczek Opublikowano 16 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tereniu, ukłon w twoją stronę :)))
Rekomendowane odpowiedzi