Ewa_Kos Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję bardzo za kometarz i sugestie:) Serdecznie pozdrawiam:) E.K.
Magdalena_Blu Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2012 Interesująca gra słów i skojarzeń:) Wszystko na tacy i bez zbędnych słów. Do podobania. Pozdrawiam:)
Roklin Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 Ciche dni to najgorszy możliwy sposób rozwiązywania problemów. Przeciwnie, w ten sposób się je pogłębia. Lepsza szczera, nawet ostra, rozmowa. Znakomita miniaturka. Zawsze lubiłem wiersze pełne treści. Pozdrawiam ciepło, R. / T.
Oxyvia Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 Zapluszam. "Niedopieczone" w korespondencji z "nie dopiec" jest świetną grą słów. Doskonała miniaturka.
Ewa_Kos Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za "podobanie":) Cieszę się z odwiedzin:) Pozdrawiam. E.K.
Ewa_Kos Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dziękuję za tak miły dla mnie komentarz:) Pozdrawiam wiosennie:) E.K.
Ewa_Kos Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, dziękuję za "zapluszenie" i za odwiedziny:) Ciepło pozdrawiam:) E.K.
Baba_Izba Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2012 Moja opinia o wierszu; lekko, z poczuciem humoru, zgadzam się, że człowiek czasem bywa głodny albo uwielbia zakalec! Krótki, treściwy wiersz, duży plus! Serdeczności - baba
Ewa_Kos Opublikowano 16 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Taka opinia bardzo, bardzo cieszy:)Bardzo dziękuję i pozdrawiam serdecznie:)) E.K.
Rekomendowane odpowiedzi