maria_bard Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 odpalę krótką serię prozy bez pozy wykrzyczę litanię złud ^ Dobre! Zabieram! "Dół" wiersza może już dla mnie nie istnieć. Wszystko napisałaś. A tak w ogóle - czy ja Ci już kiedyś pisałam, za co cenię Twoje pisanie? Jak nie, to piszę: za brak rozmemłanych ckliwości, za krótkie, dosadne trafianie w cel. Niestety, mam wadę: nie lubię tzw, "kobiecych wierszy". Taki mam feler i dlatego chociaż piszesz o kobiecie, to bez zbędnych śloz i sentymentalnej czułostkowości. Uścisk. Elka.
Magda_Tara Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 aleee wiersz. zabieram do ula i plusikuję :)) buziaki!
teresa943 Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Słychać "jerychońskie trąby"? Może wreszcie mur runie! Dygam pięknie i dziękuję za "podobasia" :))) Serdecznie i ciepło, Grażynko - Krysia
Zbyszek_Dwa Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 100 lat Krysiu :)) Dziś... nawet dziś nie warto leczyć kaca :) Uśmiechnięty, świetny wiersz mimo smutnego wnętrza. Serdecznie pozdrawiam :)
teresa943 Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ojej! nie wiedziałam, że nie lubisz "kobiecych wierszy" (takie też mam na koncie), ale cieszę się, że jednak znajdujesz tu coś dla siebie. Pięknie dziękuję za "Dobre! Zabieram!" Jesteś niesamowita! Serdecznie dziękuję, Elu :)) Krysia
teresa943 Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, Madziu, całym sercem! Cieplutko pozdrawiam z buziakiem :)) Krysia
teresa943 Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ooo! Aż 100? Dziękuję :))) Niektórzy będą leczyć kaca...jutro :) Smutne wnętrze zawsze warto rozjaśniać odpaleniem "petardy" :) wprawdzie może zaboleć, ale też może zburzyć mur zahamowań! Serdecznie pozdrawiam, Zbyszku - Krysia
Oxyvia Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oxy, czytasz "odkrywczo"! Bardzo "misie" Twoja podwójna interpretacja. I celnie trafiłaś w "zamiar" metafory! Dziękuję :))) Cieplutko pozdrawiam - Krysia Krysiu, dzięki serdeczne, ale - albo czytam odkrywczo, albo celnie! Bo nie da się tego połączyć (w tym wypadku). ;-))) Serdeczności.
Spółka Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 świetny wiersz, Krysiu, taki... wściekły :)) czasami pomaga. pozdrawiam serdecznie. S.
teresa943 Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oxy, czytasz "odkrywczo"! Bardzo "misie" Twoja podwójna interpretacja. I celnie trafiłaś w "zamiar" metafory! Dziękuję :))) Cieplutko pozdrawiam - Krysia Krysiu, dzięki serdeczne, ale - albo czytam odkrywczo, albo celnie! Bo nie da się tego połączyć (w tym wypadku). ;-))) Serdeczności. Miałam na myśli "drugie denko", a więc uściślam - czytasz CELNIE! Miłego dnia, Oxy :)))
teresa943 Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czasami trzeba "wykrzyczeć", żeby móc potem spojrzeć z dystansem. dziękuję, Spółko :)))) serdecznie pozdrawiam - Krysia
Oxyvia Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oxy, czytasz "odkrywczo"! Bardzo "misie" Twoja podwójna interpretacja. I celnie trafiłaś w "zamiar" metafory! Dziękuję :))) Cieplutko pozdrawiam - Krysia Krysiu, dzięki serdeczne, ale - albo czytam odkrywczo, albo celnie! Bo nie da się tego połączyć (w tym wypadku). ;-))) Serdeczności. Miałam na myśli "drugie denko", a więc uściślam - czytasz CELNIE! Miłego dnia, Oxy :))) W tym wypadku wolę celnie niż odkrywczo. :-))) Ściskam! :-)
maria_bard Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 Dodaje plusa, żeby było czerwono. Tu - warto, ale czy wszędzie? E.
Emmka_Szlajfka Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2012 na mur i wino nie pomoże, coś ciągle zdołowana ta Twoja Peelka Krysiu...niestety prawda w wierszu bije po oczach, plusuję, pozdrawiam:)
Roklin Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2012 Przyznam, że nie wiem, jak to jest być na kacu i nie mogę nic na ten temat powiedzieć. Ale podoba mi się zamysł, no i konkluzja. Pozdrawiam Tereso ciepło, oby kac minął :)
teresa943 Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Skoro warto, dygam pięknie :)) ale czy wszędzie warto, tego nie wiem. Cieplutko, Elu - Krysia
teresa943 Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Emm, czasem trzeba "wypić" całą "winność", aż do dna. nawet jeśli mur nie runie, to jest sznsa, że coś pęknie. wtedy można "odbić się" od dna i dalej "toczyć" życie . dzięki serdeczne z buziakiem :)) Krysia
teresa943 Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No cóż? Ja też nie wiem, ale peel/ka najwidoczniej "wyszła z siebie". Dziękuję za podobanie :) Serdecznie pozdrawiam, Roklin - Krysia
Rekomendowane odpowiedzi