Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Waldemar_Talar_Talar 14 185
nie kochaj pustym słowem
ono nic nie znaczy
miłość się go boi
częstuje łzami
nie kochaj byle jak niech
to kochanie będzie
bramą lepszego
nie kochaj od tak sobie
bez przekonania - rób
to z ochotą tak by
przetrwało
burze wiatr smucenie by
jeszcze dziś rzekło że
to dzięki mu świat
piękniejszy
1
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez iwonaroma · Opublikowano
@Sylwester_Lasota Bogini Mamona? :) Ale Sylwestrze... 'wielocipa'... bój się Boga... ;) -
Przez cura · Opublikowano
Po co brać do siebie jak można się za siebie lub dla siebie ? Jesień sprzyja wychodzeniu niczym głowa żółwia, ciekawość To ona pcha nas w liście omszałe, które mi pachną świeżością ---chyba powinnam zmienić proszek do prania, bo tak spaczony mam gust, jeśli chodzi o zapachy, mężczyzn i menszczyzn głównie. Hejże, hej! Wietrze wiej. Z pozdrowieniami dla wszystkich szanujących się kobiet. -
Przez _M_arianna_ · Opublikowano
A Zumy z cisami ma siczy muza. No, sekwoja; raj - o - w keson. Ja bez raportu; jałowca Pac woła - jutro parze - baj. -
Przez Omagamoga · Opublikowano
"zprostowanie " error 404 - (AI) wiem ale nie powiem -
Przez BITTERSUITE · Opublikowano
Mruga świeczuszka na rogu stoliczka, Mówi, jakby do mnie: "Jestem piękna, chłodna jak śnieżynka" I mruganiem swoim jakby mnie podrywa, "Dotknij mnie, moje ciepło nie pokrywa." Tańczy, wije się, w płomieniu swym nabiera, A ja - wchodzę w pułapkę, serce wzbiera. Zbliżam się do źródła jej światła, A ona się śmieje, kiedy moja ręka już w ogień wpadła. Na końcu odkrywam, że była to gra, Świeczuszko, kłamałaś, oparzenia mam ja.
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne