Agnieszka_Horodyska Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Ale zgubiłż mi się rym Ale między dziś a wtorkiem Chodzi wena z grubym workiem Raz po gwiezdach raz po ziemi Tam w fiolecie tu w zieleni Potem wsiąka w dziurną czerń A ja znowu durna leń A ja znowuż osowiała Tak żeż tylkom bym hukała (Hu-huuu... hu-huuu... fru!)
maria_bard Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Proszę Cię, Agnieszko....litości...:( żeż ...
Agnieszka_Horodyska Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Żeż - rzeź polonistyczna. Przepraszam :3
maria_bard Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "Tak żeż tylkom bym hukała" - ????
Agnieszka_Horodyska Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Raduję się ze słusznego oburzenia (brakiem zasad?) i przepraszam :)
sława_zaczek Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no cóż jaja se można, wszak wielkanoc blisko a jutro dzien darowany- 29, żeżcieszmy się :) hiehie
Agnieszka_Horodyska Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Sowie jajka ;) Dziękuję za zajżeżnie :) !
Sylwester_Lasota Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 a ja je nie mam nic naprzeciw dobrze jest niechż dalej leci hu hu cha hu hu cha hi hi hi hi hi hi znalazłż mi się rym pozdrawiam :)))
Agnieszka_Horodyska Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Rozchachanie rozhihanie Zaraziło mnie Tylkom bym terazż chihała No iż wdzięczniem dziękowała! Pozdrawiam :)
Oxyvia Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Ha ha ha! Bardzo fajna humoreska! Zapluszam! ;-)))
dzie_wuszka Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. fajny :D przyciąga mi w poczuciu na kanwie wspomnień wiersze z "razem ze słonkiem" "pojedziemy na wieś", co nie oznacza, żę jest podobny, ma natomiast urzekającą mnie energię. lubię :))
dzie_wuszka Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 a, i pomimo "wierszykowej" formy on jest o poważnej sprawie, o byciu poetą, a pod spodem jeszcze o ludzkim wnętrzu i jego sprawkach. bardzo mi się podoba. a to mnie Pani ucieszyła dziś tym wierszem :)))
Agnieszka_Horodyska Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 Oxyvio, dziękuję za za przeczytizapluszenie :) Jestem szczęśliwa, że Cię to rozśmieszyło :) Pozdrawiam!
Agnieszka_Horodyska Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 Dzie wuszko, dziękuję za zajżeżnie do głębi, i w ogóle :) Nie znalazłam tych wierszy. Kto je stworzył? Pozdrawiam!
maria_bard Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja się oburzałam??? Zupełne nieporozumienie! Rozbawił mnie Twój żarcik. Komentarz nie wyłuskał na piśmie przymrużenia oka :). A, że rzeź, to tylkoż dobrze. Pozdrawiam. E.
Oxyvia Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kownacka. :-) Przynajmniej ten pierwszy wiersz. Drugi nie wiem - chyba ludowy?...
Agnieszka_Horodyska Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 E., no to cieszę się, że rozbawił i dziękuję za komć :) (to okropne zdrobnienie...) Pozdrawiam!
Agnieszka_Horodyska Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję :) W Internecie chyba nie ma niestety. Ludowy... a może właśnie miejski, skoro oni tam jadą :D Pozdrawiam!
Anna_Para Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 Panna Agnieszka facecje wypisuje:))))))))))) Cieszę się, Agnieszko, że masz dobry humor. Najbardziej podoba mi się "dziurna czerń". Pozdrawiam cieplutko, Para:)
dzie_wuszka Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 Pani Agnieszko, to była cała książeczka, którą pamiętam jeszcze ze szkoły podstawowej, ale nie pomnę autora. Pozdrawiam :))
Rekomendowane odpowiedzi