Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Radość powoli mnie opuszcza, Niepewność zbudza się ze swojego snu, Przejmuje nade mną kontrolę,  Przyćmiewa moje osiągnięcia,  Osłabiając moją wolę, moje jestestwo, Mrok w moim życiu ponownie zapanował, Panika i lęk w głowie bawią się znów, Siejąc chaos, którego tak bardzo nie chciałem, Pozbyłem się go, miałem przecież spokój! Sens wszystkiego poza zasięgiem mojego wzroku,  Uciekł, zniknął, sam już nie wiem, Trzymałem te wszystkie nadzieje tak szczelnie w zamknięciu,  Aż w końcu słoik po tych latach został zbity, Ja sobie już nie poradzę, nie dam rady znów walczyć, Nie kiedy przeciwnik stał się silniejszy, wytrwalszy, Obawiam się, że tego nie przeżyję,  Upadnę na twarz i więcej nie powstanę, Biedne serce zatrzyma się z mojej winy...  
    • @Berenika97 nie poznam już tak małem i miałem się stałem dlatego teraz miele bom przemielony razy wiele

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Dzięki za wierszową radę, radości Tobie
    • @Leszczym  Gadulscy to całkiem sympatyczni ludzie można przy nich dynamicznie pomilczeć. Fajny tekst :)
    • @Leszczymnic się nie zdaje, miałem na początku jakieś ale do Twojego pisania, wymieniliśmy kilka zdań, dlaczego i jak to określiłeś co miałeś napiąć to napisałeś, od tamtej pory większość bardzo podoba misie;)
    • @Alicja_Wysocka   och Aluś :)   jaki piękny bywa ten świat.   dziękuję :)    
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...