Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @violetta   Nie będę mógł gotować przez miesiąc - padła mi kuchenka elektryczna, więc: używam czajnika elektrycznego - przez miesiąc będę jadł zupki chińskie, makarony w kubkach i zupki w torebkach, a sierpień będę musiał przeżyć za trzysta czterdzieści złotych, tak: proszę pani - mnie niszczą systemowo - chcą mnie doprowadzić do śmierci głodowej, także: postawić pod ścianą - zmusić do pracy razem z emerytami lub z osobami niepełnosprawnymi - pozbawić jakichkolwiek perspektyw życiowych i kto jest za to odpowiedzialny? Przypominam: głosowałem przeciwko wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej i byłem przeciwko wspieraniu Ukrainy, de facto: współczesnej - Chazarii, także: od samego początku jestem po stronie ofiary - Palestyny, więc: mam czyste sumienie i nie mam żadnego obowiązku brać odpowiedzialności za wybory innych osób.   Łukasz Jasiński 
    • @Bożena De-Tre w tej chwili, albo lepiej powiem, jeszcze....jeszcze nie jestem Berenicą, ale za życzenia bardzo Bożenko dziękuję:) Ja Tobie, ja Tobie też super niedzieli życzę :)
    • @beta_b Artificial Intelligence, być może to przyszłość nieodgadniona, trochę interesująca, trochę podszywa niepokojem...

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@Wędrowiec.1984 Wieczność bez miłości, bez ludzi z którymi przyszło nam żyć obecnie okryta jest tajemnicą, być może Raj Utracony nadzieją napawał tych pierwszych. Bóg/Wszechświat stworzył ludzi na swoje podobieństwo, trochę z nudów, trochę z ciekawości, a Wszech jest tak bardzo niepojęty dla człowieka.
    • @violetta :)dzięki. 
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@viola arvensis W tym śnie, bo przecież życie to sen w przebudzonej rzeczywistości, każda chwila jest cenna i nie warto tego marnować. Pozdrawiam Cię serdecznie Viola, a wiersz piękny.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...