wiatrowa panna Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2012 proszę mi podpowiedzieć jak mogę zmienić login. jestem tutaj od niedawna i nie umiem się jeszcze poruszać po serwisie. dziękuję uprzejmie i pozdrawiam.
Gość Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2012 Nie da się zmienić login. ps. masz orta, "od niedawna" powinno być. a.
Gość Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2012 Wyraz login był kiedyś nieodmienny. Takie mam już naleciałości.
wiatrowa panna Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2012 angello, jestem dysgrafem. w moim przypadku, to bardzo drobne przewinienie.muszę z tym żyć. to taka sama przypadłość jak inna tylko jej nie widać, kiedy nie piszę. pozdrawiam i dziękuję.
Gość Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piszesz, jakbyś co najmniej nie miała nogi. Wystarczy ściągnąć firefoxa, który na bieżąco będzie Ci sprawdzał pisownie. OpenOffice też ma świetny słownik j. polskiego.
dzie_wuszka Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piszesz, jakbyś co najmniej nie miała nogi. Wystarczy ściągnąć firefoxa, który na bieżąco będzie Ci sprawdzał pisownie. OpenOffice też ma świetny słownik j. polskiego. podobnie, jak dla loginu/a, w sensie bycia na bieżąco ze słowem, bo powód powodowi równy, a słowo się rzekło ;P
Rekomendowane odpowiedzi