Henryk_Jakowiec Opublikowano 23 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2012 X z mównicy grzmiał doniośle a z ław słychać PANIE pOŚLE przeŚLEDŹ swych PRZEMÓWIEŃ TREŚĆ BO CIĘ MOŻE szcZUPAK ZJEŚĆ X nie zważał, X był w transie, dalej plótł LECZ PO KWADRANSIE gdy PaliKOT NIE WYTRZYMAŁ, ZJADŁ GO, NAWET SIĘ NIE ZŻYMAŁ.
Gość Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie zapalił kto miał palić już niedługo pójdzie w acta byle mandat swój ocalić show zastępczy, pseudo draka pozdrawiam :)
Henryk_Jakowiec Opublikowano 24 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie zapalił kto miał palić już niedługo pójdzie w acta byle mandat swój ocalić show zastępczy, pseudo draka pozdrawiam :) Showman musi zaskakiwać bo publika na to czeka tylko patrzeć jak niedługo i PaliKOT nam ZASZCZEKA. pozdrawiam :))
maria_bard Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2012 w cyrku prestidigitator kółko piłka czy talerzyk, a w liryce kompakt-wierszyk. zręczność w cenie. brawa za to! ale...co to, albo kto - zupak? :) Smakosz uchy? Pozdrowienia :))) mb.
Emmka_Szlajfka Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2012 pierdoły i duperele tego w sejmie ciągle wiele jedno mówią drugie robią życie biegnie swoją drogą ogół jara się dragami aferami, odmieńcami a rząd z boku- bez przechwałki kręci cicho swoje wałki... pozdrawiam:))
Henryk_Jakowiec Opublikowano 24 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tu literka, tam literka i wychodzi słowna gierka autor łyknie, gębę wytrze po połówce i po litrze jeśli litr go z nóg nie zwali bo jak matuś powiadali (a ja wierzę swojej matce) - pijaj synu w literatce lecz nie z czubkiem, do połowy byś nie stracił nigdy głowy i rozumu, pomyślunku, nie bądź niewolnikiem trunku. Pozdrawiam :))) HJ
Henryk_Jakowiec Opublikowano 24 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kręci, miele i przewraca - może taka jest ich praca? Może też przez zasiedzenie ciężej idzie im myślenie. Wyczerpanie, stres, obłuda, głosowanie, spokój, nuda. Z nudy czasem coś uchwalą a i tak nas w rogi walą. pozdrawiam:)) HJ
NOWA Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2012 No i tak trzymać, jak kabaret, to kabaret. Dyrdymały ciągle plotą myślą, że ktoś jest idiotą Pozdrawiam cieplutko:)))
Henryk_Jakowiec Opublikowano 24 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie tylko myślą lecz i traktują choć sami głupstwa wciąż produkują. a że ustawie brakło logiki to mało ważne, ważne wyniki. Ważne by słupki rosły w sondażach, nie to, że naród swój się naraża na zapaść poprzez cen windowanie bo za nic mają nas posło-dranie. Pozdrawiam serdecznie :))) HJ
Oxyvia Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2012 Ha ha ha! Świetne! ;-))) Zapluszam! Mam koleżankę od podstawowej, co zawsze chciała ratować zdrowie. Dziś posłów leczy i w noc, i we dnie. Niektórzy wątpią, czy zaś potrzebnie?...
Henryk_Jakowiec Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Proszę bardziej sprecyzować jak tych posłów chce ratować. Czy to jest wolontariuszka która u wezgłowia łóżka pełni dyżur czy też może razem z posłem dzieli łoże. Pozdrawiam serdecznie HJ Plus podnosi mi - - - (trzykropek) lecz niestety przerwać muszę bo mi wena podpowiada że nieładnie, że świntuszę.
Oxyvia Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2012 Żadne świństwa, żadne łóżka, żadna tam wolontariuszka! To pracownik Służby Zdrowia - to lekarka jest sejmowa! :)
Henryk_Jakowiec Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj, dziewczyna, biedna, biedna skoro ona tylko jedna a kolejka wciąż złorzeczy bo co drugi z nich się leczy i co trzecia oczywiście tak przynajmniej jest na liście zapisane w świetle prawa, stąd sejmowa pusta ława a właściwie ławy całe bo gdy członki obolałe a poniekąd i wnętrzności oraz inne przypadłości ona leczy, diagnozuje większość posłów okupuje jej gabinet, korytarze tylko starzy rutyniarze mając w ręku immunitet twierdzą, że to jest priorytet, że się śpieszą bo na sali będą zaraz głosowali a lekarka jak w ukropie woła hola, mości chłopie (to był pacjent od Pawlaka) do kolejki, bo jest draka tutaj poseł czy posłanka do kolejki już od ranka staje grzecznie, nie grymasi bo wiadomo sami nasi. Pozdrawiam serdecznie :))) HJ
Oxyvia Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2012 Ten wiersz podoba mi sie wielce, muszę go przesłać lekarce Elce! :) Dziękuję w jej imieniu, Henryku!
Henryk_Jakowiec Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O kurcze blade, święci anieli ja będę w sejmie, u doktor Eli - jęknął mój wierszyk potem z wrażenia padł na podłogę bliski omdlenia.. Pozdrawiam serdecznie:)) HJ
Janusz_Ork Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2012 Twoja forma Henryku - niedościdgniona. I zawsze wywołuje uśmiech u czytającego. Szkoda tylko, że czasem, nie znając tak dokładnie realiów dnia powszedniego w kraju, ucieka mi część treści. Ale czytam wszystko co publikujesz. Pozdrawiam z ukłonem. J.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podążyć za tym co w naszym kraju szalenie ciężko gdy masz zadyszkę, przykład: paliwo wczoraj po siedem a rano każą zapłacić dyszkę. Piekarz (bo on to paliwo kupił) różnicę w cenie wrzucił do chleba, wczoraj płaciłeś dwa osiemdziesiąt a dzisiaj piątkę wybulić trzeba. Ja też nie jestem lepszy od innych już trzecią zwrotkę skończę za chwilę w myśl tej zasady - jak mogą inni dlaczego ja mam zostawać w tyle. Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za miłe słowa. HJ
Rekomendowane odpowiedzi