Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 bo wie pannieistniejącyspokojny dzieńchciałem nawetwyciągnąć śniadanieto znaczy boczekwprawdzie zawiniętyi wódka byłaliterackazjawił się takidziwny zapachczarnozielonynieznajomegoi jeszcze jedennie stądcoś tam o czymśbajki nic więcejpamięć zawodnaod południa gdzieśstalowe pudłona drutachpod butamizgrzytająstrugi powietrzatrzeba wyżejpodnieść głowęmniej więcejpod pachę
magda Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 skojarzenia z Mistrzem i Małgorzatą
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Jak najbardziej prawidłowe "Diaboliady" ciąg dalszy Pozdr.
magda Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Czy ja już wspominałam, ze mieszkam pod jednym dachem z duchem?
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Naprawdę? Nic o tym nie mówiłaś... Pozdr.
magda Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Kiedyś przy duuuużej kawie, bo to dwudziestoletnia znajomość - długo by opowiadać Fajna jest (bo to chyba ona), ale kotu dokucza. Zrzuca z wysokości przeróżnych, kiedy kicia sobie spi niewinnie, eh. No i kradnie pieczone kurczaki razem z talerzami. I takie tam. Wesolo mam
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT skojarzenia z Mistrzem i Małgorzatą bardzo dobre skojarzenie... duchy... może egzorcysty potrzeba? Mirku, wierszem można się nawet zasycić, bo taki klimacik wyszedł poniekąd ciekawy.
Magdalena C Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Bardzo podoba mi sie klimat i środki wyrazu. Zwłaszcza pierwsza część Pozdrawiam.
magda Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (Kai Fist @ Aug 12 2003, 02:20 PM) duchy... może egzorcysty potrzeba? Nie, dzięki piekne, ja się nie skarżę.
Magdalena C Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (magda @ Aug 12 2003, 04:23 PM) CYTAT (Kai Fist @ Aug 12 2003, 02:20 PM) duchy... może egzorcysty potrzeba? Nie, dzięki piekne, ja się nie skarżę. Mój duch rozpala dla mnie ogniska i uważa żebym się nie przypiekła;)Peace;)
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Mirku przez Twą Diaboliadę znów sięgnęłam po jej źródło i nie powiem, całkiem mi z tym dobrze A wierszyk świetny, bardzo mi się podoba, może przez drugą zwrotkę...? sama nie wiem...Serdecznie pozdrawiamNatalia
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (oyey @ Aug 12 2003, 09:27 PM) a mi sie nie podobawieje nudą jak choleratak samo jak anioły, tak i diabły zostały już w poezji skonsumowane Wszystko już zostało skonsumowane, więc nie wiem, po co sam piszesz.Jeszcze jedno. Ani tu anioła, ani diabła, więc nie wiem o co chodzi.To tylko zwierzenia nieszczęśliwej ofiary. Kto jest słuchaczem - chyba dostrzegasz?
Rekomendowane odpowiedzi