Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Wochen Ciekawe jaki w końcu ma kolor oczu :)
    • dla zakochanych są najważniejsze szczerość i magia chwili
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Bądź wniebowzięta ;) PS. Wiesz co trzeba zrobić.
    • W empirii jest niesamowity rozdźwięk miedzy doświadczeniem jednostki, która po doświadczenie czegoś przyjmuje za pewnik, daje się pokroić, że tak jest, oraz spojrzeniu obiektywnym, naukowym, wedle którego jeden wynik - żaden wynik. Stąd bierze się niemożność przekonania jednostki o innych poglądach. Pozdrawiam. 
    • @Leszczym A mnie nie bardzo zależy na zostawieniu śladów, piszę, bo lubię, nie mam większych oczekiwań, ambicji, parcia na szkło czy sławę. Jak zdarzy się 'wpadka' to trudno, pośmieją się i przejdzie. Swój tomik w całości rozdałam przyjaciołom, na pamiątkę tego, że  kiedyś... Czytelników jest najwięcej tutaj, teraz Internet jest księgarnią, areną do pokazania siebie, chociaż papierowe wydanie oczywiście cenię, ale zabijać się za tym nie mam zamiaru.  Niszowe wydawnictwo wydało mi niejedną rzecz, ale nic za to nie płaciłam, nie zabiegałam i nie mam takiego zamiaru.  Powodzenia Michale :)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...