Nessa Isilra Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2011 wszystko jest proste jestem próbą prowokacji wiersza sobą
Oxyvia Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2011 Proste? Musiałam przeczytać kilka razy, żeby dogłębnie zrozumieć. ;-) Dobre, bo wieloznaczne, chociaż to nie wiersz.
Nessa Isilra Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2011 Bo to próba prowokacji :P Oxyvio a jakbyś to zaklasyfikowała. Ciekawam :)
Tali Maciej Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2011 szkoda tylko, że to nic nowegojestem sobie prawdą fałszem i zagadką też((-: pozdr
Nessa Isilra Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2011 nihil novi sub sole nie będzie jak proste to nie fałsz i zagadka Macieju. :)
Tali Maciej Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to akurat nie odnosiło się do twojego tekstu, po prostu cytowałem teskt piosenki Dżem((-:
Nessa Isilra Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2011 to ci dżem się zrobił :)
Oxyvia Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jako sentencję? Ale też nie do końca. Dla mnie ten króciutki utwór wymyka się jednoznacznej klasyfikacji gatunkowej. Co zresztą przemawia na jego korzyść, jak najbardziej. :-)
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wersja "biegunowa" : nic nie jest proste jestem prowokacją wiersza próbą siebie pozdr
Nessa Isilra Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wersja "biegunowa" : nic nie jest proste jestem prowokacją wiersza próbą siebie pozdr Podoba mi się Twoja biegunowa prowokacja. Zahacza o drugie dno. Dzięki :)
Nessa Isilra Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jako sentencję? Ale też nie do końca. Dla mnie ten króciutki utwór wymyka się jednoznacznej klasyfikacji gatunkowej. Co zresztą przemawia na jego korzyść, jak najbardziej. :-) Hmm, myślę, że nie ma co życia za bardzo klasyfikowac. Ważne, żeby się podobało. dzięki i pozdrawiam Kasia
Oxyvia Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 Jasne, tego samego zdania jestem. Klasyfikacje wszelkie są niezbędne tylko tam, gdzie... są niezbędne. Ale nigdzie poza tym. :-)
Nessa Isilra Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) dzięki i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi