MateuszMroczek Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2011 Zamiast mówić głupio Umysłem zabłyśnij Zamilcz, a usłyszysz Tak, to twoje myśli Niczego nie podsłucham Bo też nie muszę Z oczu wyczytam Zdradzają twą duszę Dusza ta dobra Nawet pod złą warstwą A głowa mądra Przykurzona zaś hałastrą Każdy bowiem dobry Tak samo jak zły W twej gestii leży wybór Taktyki gry
Nata_Kruk Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2011 Mateuszu... nie bardzo to "Z wiarą" wygląda..z tego, co jest, trzecią w ogóle pomijam, wydaje mi się niepotrzebna... jest druga dusza i do tego głowa przykurzona hałastrą Zostałyby trzy strofki, które i tak wymagają korekt, to tylko moje zdanie. Dużo czytaj i próbuj, będzie lepiej. Serdecznie pozdrawiam... :)
MateuszMroczek Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Dziękuję. Dodam tylko, że jestem jak narazie "zielony" w temacie poezji, mam 16 lat (!). Dlatego bardzo dziękuję, za poświęcenie ułamka Twojego czasu i danie mi wskazówek ;)
NOWA Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Jak na 16 lat, to bardzo fajnie.Pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi