Borys Silver Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 drżę jak membrana w słuchawce cichy szept westchnienie najmniejsze niom tak niewielkie a jednak kiedy chęci przygarniają rzeczywistość tuląc marzenia do ciepłej barwy jak najlepszy doktor docierasz do mnie lecząc smutek z kompleksów jedno twoje słowo jedno tylko i wiem od razu dlaczego odwieczne po co mi to nie ma już sensu
Magda_Tara Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 nooo, to prawda, robi się tak, owszem, owszem :))))) w słuchawce. :))
Borys Silver Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niom :))) pozdr. B
Magda_Tara Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niom :))) pozdr. B no, a tego nioma to akurat nie znam, na całe szczęście - nie gadam z dziećmi. pozdro.
Borys Silver Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niom :))) pozdr. B no, a tego nioma to akurat nie znam, na całe szczęście - nie gadam z dziećmi. pozdro. nie rozmawiasz z dziećmi? a feeeeee :))))))))))))))) pozdr. B
Magda_Tara Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no, a tego nioma to akurat nie znam, na całe szczęście - nie gadam z dziećmi. pozdro. ........ nie rozmawiasz z dziećmi? a feeeeee :))))))))))))))) pozdr. B niespecjalnie, ale widzę (czytam), że niektórzy (PodmiotL.) to lubią - taki infantylizm. powodzenia :)
Borys Silver Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ........ nie rozmawiasz z dziećmi? a feeeeee :))))))))))))))) pozdr. B niespecjalnie, ale widzę (czytam), że niektórzy (PodmiotL.) to lubią - taki infantylizm. powodzenia :) nie dziękuję , to tylko mały wielki "niom" :))) w wierszu wszystkie chwyty dozwolone , a może nie ;) pozdr. B.
Rekomendowane odpowiedzi