Grażyna_Kudła Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A niech mu tam aby dobrze będzie :))) Dziękuję, że czytałaś i pozdrawiam, Ewo. Grażyna. :)
Ela_Ale Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2011 Eksperymentatorka! Rozbawiłaś mnie, chociaż wcale nie jestem pewna, czy taki był Twój zamiar. :) Uścisk. Elka.
Grażyna_Kudła Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I to jest właściwe podejście, każdy bierze tak jak chce!!! A eksperymenty - owszem :))) Pozdrawiam, Elizabethko. :)
Marusia aganiok Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 Bardzo dużo treści w tym wierszu:) Gratuluję! Pozdr. Ma.
Dawid Rt Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 Dobre warsztatowo. Pozdrawiam Grażyno
Grażyna_Kudła Opublikowano 17 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podziękowania zostawiam, Marusiu i pozdrowienia. Grażyna. :)
Grażyna_Kudła Opublikowano 17 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, Dawidzie. I pozdrawiam oczywiście, Grażyna. :)
Emmka_Szlajfka Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2011 wybieram rodzynki, tak mi się ułozyło: "a ja piszę dla form ćwiczę rzuty cyrografem- hicior!:) "a ja piszę gdzie nogi poniosą"- bardzo dla mnie..poszukująca jestem:)) pozdrawiam:))
Grażyna_Kudła Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czuję, że razem mogłybyśmy upiec przepyszne ciasto i to bez zakalca :))) Dziękuję, że byłaś, Emmko. :)
Rekomendowane odpowiedzi