cezary_dacyszyn Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 jest tutaj lada jest cherubiada lecz biada jej biada bo pali peta a gdyby nie pet to mój impet miast sączyć Lecha inna byłaby uciecha lecz cherubiada hurtem wciąga pety a to mnie zniechęca do wszelkiej podniety więc cherubiado zatańcz sobie z ladą niech cię dopieści twój image niewieści :-)) Wolin wiosna/lato ? 2004
Gość Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 brzmi jak przerywnik między kęsami. i jeśli taki jest sens tego wierszyka (bez dalszych rozwodzeń się myślowych) to jestem za. pozdrawiam Cezary.
Oxyvia Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 Ha ha ha! To jest wiersz antynikotynowy! ;-D
Ela_Ale Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 A gdyby nie pet mój wielki impet miast sączyć lecha miałby uciechę :))) tak trochę wygładziłam rytmiczne gryzy :) i właśnie jest jedna z tych chwil, kiedy się cieszę, że pokonałam nałóg "nieniewieści" (???), ale czy na korzyść wdzięków? O nie! Tego już pewna nie jestem. Fajny wierszyk przy ladzie. :) Zdrówko! Elka.
Dawid Rt Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 Brakowało mi tutaj czegoś z jajem, no i ten wiersz się wpisuje w oczekiwania ;))
Magda_Tara Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 Cezar, ale se posiedziałeś na wysokim stołku :) do gleby daleko, to Ci się snujo snuje pod czachą a czacha dymi, oj, Cezar, Cezar. fajne to. :))
cezary_dacyszyn Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. widzisz...ona wszystko popsuła tym paleniem . I po co tu szukać przygood w pizzerrii ?
cezary_dacyszyn Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dokładnie ! :-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. na pewno na korzyść wydechu :-) A wdzięk przy smrodzie z ust to ... jak kolczyk na ryju świni ? Pozdrawiam jedną z naaajlepszejszych obecnie autorek :))
cezary_dacyszyn Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No właśnie - gdzie się zanikła Zjajamibaba ? Cieszę się :-))
cezary_dacyszyn Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Madzia ! Podium za ilość komentarzy :-) A najwyższy stopień za ten spod lady ;-))
Oxyvia Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dokładnie ! :-) Rzuciłam parę lat temu. Co się namordowałam, to tylko ja wiem! Ale udało się i teraz czuję się znaaacznie lepiej! Psychicznie i fizycznie. :-)
Dyziek_ka Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 Czyta się z większym ciągiem niż wciąga pierwszy haust dymu Brawo za pomysł i dobre wykonanie Pozdrawiam do następnego czytania
Emmka_Szlajfka Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 i jak w takich warunkach smakować pizzę, skoro może być z petem?, nawet złocisty stracił smak, a smakosz ochotę. trafnie, wesoło, z jajem. ps. też mam nałóg za sobą. pozdrawiam:))
Nata_Kruk Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 Cezary, ugryzłam kęs Twojej pizzy i po chwili "zszamałam" całą... smaczna.! Pety odstawiłam, ale tylko wirtualnie... w wierszu niech pozostaną, bo bardzo tam pasują. Fajny pomysł na wiersz i naprawdę nieźle wyszło. Pozdrawiam... :)
cezary_dacyszyn Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję jak nie wiem co ;-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w takim razie na pizzę możemy wybrać się razem ;-))
cezary_dacyszyn Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszę się i ślę pozdrowienia :-)
Emmka_Szlajfka Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w takim razie na pizzę możemy wybrać się razem ;-)) nie widzę przeciwwskazań:))
Oxyvia Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w takim razie na pizzę możemy wybrać się razem ;-)) nie widzę przeciwwskazań:)) No tak... I po co rzucałam palenie? I tak zawsze zostaje mi tylko zazdrość!... ;-)))
Rekomendowane odpowiedzi