Beata Piłat Opublikowano 31 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 wzruszona nie płacze nawet nie policzy łez wsiąkniętych z żalu w nicość. patrzy na wszystko już inaczej z zadumą zamkniętą w kapsule pamięci nabrała chęci na wspomnienia ogrzane marnym płomieniem z lekkim westchnieniem przyjmuje prezenty w Dniu Wszystkich Świętych.
NOWA Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 Zainteresowało mnie takie ujęcie tematu i te prezenty w Dniu Wszytkich Świętych, nigdy w ten sposób nie myslałam, ale tak to wygląda. Pozdrawiam!
Gość Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 "prezenty w Dniu Wszystkich Świętych" nowatorskie podejście do tematu - nie powiem... pozdrawiam.
Emmka_Szlajfka Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 oryginalnie. podoba mi się, płynnie się czyta pozdrawiam:)
Anna Świętokrzyska Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 Bardzo subtelne odczucia wśród szurania opadłymi liśćmi w zapachu chryzantem oświetlonych płomieniem świecy.Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi