Stanisaw_Piwowarczyk Opublikowano 25 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 linia ------------- Dostrzegłem w głębi otchłani Wśród odgłosów przestrzeni Blask światła miłości Zrobiłem krok Zawładnął mym istnieniem Poczułem wolność Uniosłem się U.................... st piw
Anna Służewska Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Sam wiersz ciekawy,ale za to mnóstwo błędów gramtycznych. Mówi sie :zawładnął, a nie : za władnoł
Flora Fleur Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 ja ograniczę się tylko do subiektywnego 'raczej nie podoba się'.
Stanisaw_Piwowarczyk Opublikowano 25 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Każdy ma prwao widzieć świat inaczej Flora Fleur - takie jest Twoje prawo "'raczej nie podoba się'." Tera-oj chyba jesteś urodzoą pesymistką (może sie myle oby ) Anna Służewska tak może i sa błędy gramatyczne, ale zamisat sie bronić zacytuję Ci to co mi powiedział pewien krytyk literacki "pisz językiem duszy . Nie myśl o zasadach bo ty tworzysz tak jak ty to widzisz, a nie jak inni by chcieli widzieć"
Ona_Kot Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 to jest straszny gniot skandaliczny wręcz do piasku, natychmiast.... pozdrawiam
Janusz Lechicki Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Ten krytyk literacki nie mówił o błędach. Proszę poprawić i nie zasłaniać się takimi argumentami. Nie jest to mile widziane. Pozdrawiam serdecznie Janusz Lechicki
Stanisaw_Piwowarczyk Opublikowano 28 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Tak ma pan racje otym niebyło mowy
slawomir_zeromski Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 i ten wiersz także pozytywnie zapada w świadomość!! Stasiu - dobry jesteś! ;)
Rekomendowane odpowiedzi