Gość Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2011 Myśli niczym nieogarnięte pochłonęła nicość. Brak namacalnej czerni słów głebią wypełnia tesknotę wzroku. Cierpliwość duszy bezszelestnie podąża ku bielą pokrytej granicy. Jej linia utkana z cienkiej nici ufności, a kruchość pęka pod naporem szarej codzienności. Być może to dziś cień mój przez myśl Twoją przemknie, przy duszy przysiądzie słuchając rytmu życia. Znienacka, zza kubka kawy chęć niezaprzestania naszych słów Cię ogarnie i wtedy napiszesz. Czekam... A.Z.
Michał Gomułka Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2011 ładnie i wystarczająco
MIGUEL Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 warto pisać ... dla tak pragnącej tęsknoty :) pięknie Ciarko :))) pozdr. M
Gość Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 Panowie - rozpieczacie mnie. Miłego. Pozdrawiam, A.
Lilka_Laszczyk Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 Fajnie i nie ckliwie o ckliwym temacie. Podoba mi się. Zawsze czytam twoje wiersze z zainteresowaniem. I przeważnie nie jestem zawiedziona. Pozdrawiam
Gość Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. *rozpieszczacie Wybaczcie błąd.
Gość Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To miłe, że moje słowa znajdują odbiorców. Odpozdrawiam:) A.
Rekomendowane odpowiedzi