wieśniak m Opublikowano 26 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 uwialbiał pęd powietrza gnał na spotkanie mandatów za zakrętem cyganka przewidziała sto lat życia dla nerki
Gość Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może jednak "przepowiedziała"...? istotnie, "życiowe" zakończenie. pozdrawiam.
Magda_Tara Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 wróciłeś? fajnie. :) literówka w uwielbiał. tam też się podobało buziak!
MIGUEL Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ......... nerka była w siódmym ..., on nie trafił nawet do pierwszego, a cyganka ... wróży dalej ;) pozdr.M
Ela_Ale Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 Temat już troszkę "przegadany"."Codzienność skrzeczy..." Oczekuję zaskoczeń; bywały. Serdecznie. Elka.
Patryk_Nikodem Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 Pointa całkiem sympatyczna i to na tyle. Pozdrawiam
Beata Piłat Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 "cyganka prawdę Ci powie" a nerka przy zbyt dużym ciśnieniu wysiada ,dobra reklama dla gubiących rozum wraz z wiatrem pozdr.B.
wieśniak m Opublikowano 27 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może jednak "przepowiedziała"...? istotnie, "życiowe" zakończenie. pozdrawiam. Witam. W orginalnej wersji było "przepowiedziała", ale zaczęłem się zastanawiać nad możliwościami słowa "przewidziała". Daje pewne inne możliwości. Niech trochę jeszcze powisi w tej formie, jak się okaże niewypałem powrócę do dawnego brzmienia. Dzięki.pozdrawiam:))
wieśniak m Opublikowano 27 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Magdo:)))))). Nie odchodziłem daleko przecież:)))) dzięki za literówkę, zaraz poprawię:))
wieśniak m Opublikowano 27 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki:))).Wpędzie jest coś pociągającego.jeżeli dodamy do tego polisę cyganki może być niebezpiecznie:)).Pozdrawiam wiesiek:))
wieśniak m Opublikowano 27 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Nikodemie:))) pozdrawiam również:)))
wieśniak m Opublikowano 27 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeżeli zaskoczy rymowany, to mam takie :)))).Pewnie jest trochę przegadany, ale jakoś mi się taki wysmarował;))) Dzięki i pozdrawiam:)))
wieśniak m Opublikowano 27 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ......... nerka była w siódmym ..., on nie trafił nawet do pierwszego, a cyganka ... wróży dalej ;) pozdr.M Pytanie czy nerka to jeszcze my;)))
Gość Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może jednak "przepowiedziała"...? istotnie, "życiowe" zakończenie. pozdrawiam. Witam. W orginalnej wersji było "przepowiedziała", ale zaczęłem się zastanawiać nad możliwościami słowa "przewidziała". Daje pewne inne możliwości. Niech trochę jeszcze powisi w tej formie, jak się okaże niewypałem powrócę do dawnego brzmienia. Dzięki.pozdrawiam:)) jasne. mi się wydaje po prostu że jeśli ktoś mógłby coś "przewidzieć" (czyli mieć wizję) to raczej profesjonalna wróżka :) a przepowiadać w sumie każdy może ;) pozdrówki.
Emmka_Szlajfka Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2011 smutne, prawdziwe, na szczęście niedługo kończy się sezon dla dawców, do wiosny. pozdrawiam:))
wieśniak m Opublikowano 28 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam. W orginalnej wersji było "przepowiedziała", ale zaczęłem się zastanawiać nad możliwościami słowa "przewidziała". Daje pewne inne możliwości. Niech trochę jeszcze powisi w tej formie, jak się okaże niewypałem powrócę do dawnego brzmienia. Dzięki.pozdrawiam:)) jasne. mi się wydaje po prostu że jeśli ktoś mógłby coś "przewidzieć" (czyli mieć wizję) to raczej profesjonalna wróżka :) a przepowiadać w sumie każdy może ;) pozdrówki. liczyłem na dwuznaczność słowa przewidzieć.w końcu mogło tak być że się cygance przewidziało;))).No ale może niezbyt to było celne z mojej strony.Dzięki i pozdrawiam:)))
wieśniak m Opublikowano 28 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki.też pozdrawiam:)))
teresa943 Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2011 tak to się kończy, kiedy się bezgranicznie zawierzy wróżkom (cygankom) ;) serdecznie pozdrawiam - Krysia
Ran_Gis Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2011 -szkoda by było na innych nie pograć.. chyba że ktoś zakazał.. fajne ! pozdrawiam Ran
Rekomendowane odpowiedzi