Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @FaLcorN     Tak …

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

a może bardziej w tym stylu….?              
    • @Berenika97 Tu chodzi o wyciszenie tych destrukcyjnych emocji, rozterek, które usztywniają. Te dobre, pasja, oczywiście pomagają, napędzają. Jako, ze trenowałem moje córki i jeździłem z nimi na turnieje kobiece, widziałem, jak jedno, z pozoru błahe, związane z tenisem, albo nie,  zdarzenie potrafi wytrącić z równowagi nawet łatwo wygrywającą zawodniczkę, a wyniki 6 - 0 , 0 -6 są całkiem częste.  Pozdrawiam wiosennie.  @iwonaroma  Tak, ale wielu z nas niepokoi się, co dalej, bo Iga jest obecnie kłębkiem nerwów i to się, niestety nasila. Justin Henin, w wieku 26 lat zakończyła karierą, będąc na pierwszym miejscu WTA. Niedługo wcześniej rozstała się z mężem. Pozdrawiam.
    • Widzę tańczące postacie     widzę domowe ognisko widzę opowieść o bracie      Co stracił niemal wszystko…   Widzę historie niezwykłe     co w baśniach się zdarzają i widzę marzenia zwykłe      co na ziemi miejsce mają   A płomień się pali i pali  A ja usypiam     usypiam I świeca się dymi   i dymi a mego ducha już nie ma     usnęłam
    • Przyszedł z mieczem. Ochroniła ciebie tarcza. Nie zdobędzie pierścienia!   Przyszedł z bronią palną. Zrobiłeś unik. Nie zdobędzie pierścienia!   Przyszedł milcząco z pełną sakiewką. Koniec przypowieści znacie.          
    • @KOBIETA       Może być?
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...