Polski Roger Waters Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Wierszyk który należy traktować z lekkim przymrużeniem oka napisany do muzyki z utworu Kapral Klegg zespołu Pink Floyd Magister Orzechowski Dziecko specjalnej troski Jest już rok po obronie Pracuje do dziś w ochronie Magister Orzechowski Napisał też pracę o prokreacji Ma dzięki temu licencjat Z prywatnej szkoły turystyki i rekreacji Ojej, mamo nie mam dobrej pracy, czemu? Ojej, mamo czy ja jestem temu winien Ojej, mamo czy ja jestem tylko ofiarą systemu? Pani Orzechowska, co tak pani zrzędnie mina? Pani Orzechowska, ależ ma pani przystojnego syna Magister Orzechowski Czuję się ciągle styrany Mimo, że miał same piątki Chwalą go tylko znajome jego mamy Magister Orzechowski Chciałby zarabiać większą gotówkę Rozumie go tylko szef Stary kumpel co skończył podstawówkę Pani Orzechowska, co tak pani zrzędnie mina? Pani Orzechowska, ależ ma pani przystojnego syna..
Jan_Wodnik Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Lubię Watersa.Wiersz OK.Pozdrawiam.
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2011 "lekkie" przymrużenie oka to za mało wg mnie. końcowy rym kładzie: "złotówki" - "zawodówki". chociaż na piosenkę (niezobowiązujacą) pewnie może być. pozdrawiam.
Biała Lokomotywa Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Jedno oko przymrużam (zamykam), drugie mi pląsa:) Pozdr.
M._Krzywak Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Ja się zastanawiam czemu teksty, które wywalają całą prawdę, są traktowane jako "lekkie przymrużenie oka"? Ja znam xxx Orzechowskim, co gorsze, sam uważam, że za mało zarabiam. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi