Marek Guz Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zapowiedź spadających liści nadto wyraźna Aż czerwienią lśniąca W strugach deszczu jak miłość coraz cieplejsza Z nadzieją Ze spokojem Z dotykiem Ze słowem... Idę Smuga deszczu jak komar drażni skroń I czekam na uczucie czystości Obmycia i czekam
były__premier Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2011 ach ta miłość, kosząca jak łopatka rotora;)
Biała Lokomotywa Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Jest w tym wierszu konkretna myśl i dobrze. Nawet całkiem, całkiem. Zrezygnowałabym z ostatniego wersu, jest powtórzeniem - myślę, że bez niego też będzie ok. A, no i z trzech kropek też. W środku wiersza jest mała wyliczanka, nadzieja, spokój, dotyk, słowo - może by ze dwa obciąć? Ja bym obcięła:) Pozdrawiam.
Marek Guz Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za uwagi, poprawiłem troszkę :D Zapowiedź spadających liści nadto wyraźna Aż czerwienią lśniąca W strugach deszczu jak miłość coraz cieplejsza Z nadzieją, spokojem Idę Smuga deszczu jak komar drażni skroń I czekam na uczucie czystości Obmycia
Anna_Para Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Jest lepiej po poprawkach. Jeszcze zrobiłabym "Obmycie". Ułożony w dłuższe wersy już byłby dobry. Pozdrawiam, Para:)
Marek Guz Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kolejna wersja, Zrezygnowałem z tego "obmywania" Zapowiedź spadających liści nadto wyraźna Aż czerwienią lśniąca W strugach deszczu jak miłość coraz cieplejsza Z nadzieją, spokojem idę Smuga deszczu jak komar drażni skroń I czekam na uczucie czystości
Pan_Biały Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czekanie nie boli, a ja mam pytanie jaki jest sens tego wiersza? bo dla mnie wynika z niego mniej więcej nic r
Marek Guz Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czekanie nie boli, a ja mam pytanie jaki jest sens tego wiersza? bo dla mnie wynika z niego mniej więcej nic r Ten wiesz nie ma kompletnie żadnego sensu. I wcale nie musi mieć. To ułamek sekundy, chwila skojarzeń, zapamiętane odczucia, trochę smutku i nadziei. To forum to taka szuflada. Na niewypowiedziane uczucia
Rekomendowane odpowiedzi