Agata_Lebek Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2011 morska zieleń i granat jałowca widzisz? jak przewrotnie to wykombinował kto? nie wiem świat może a morze stary dziad na otwartej dłoni -------------------------------------- Sea green sea green and garnet juniper can you see? How weird combination by who? I don't know world can see an old man and the sea in his open palm translated by miet dlugolecki
Gość Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2011 "świat może a morze stary dziad na otwartej dłoni" może - morze, niby znana kombinacja niemniej tutaj w nowej odsłonie i w powiązaniu z motywem "dziada na otwartej dłoni" świeża - na tak zupełne. treść można różnie czytać ale humorystycznie odbierając kojarzy mi się z mężem - zgredem, który nie chce jechać na porządny plażowy urlop ;) pozdrawiam Agato :)
janusz_pyzinski Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2011 a tuś mi!-a ja szukam Twoich wierszy,czytam te starsze,znam je już na pamięć,ten też witam i pozdrawiam
Emmka_Szlajfka Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2011 no dziad jeden. bez wyobraźni! a kaktus wyrósł? jeden ma wyobraźni morze drugi niby myśli wykombinować nie może. pobudziło. pozdrawiam:)
Dawid Rt Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2011 zwarte, zmyślne - to jest poezja! :) pozdrawiam Agato
Agata_Lebek Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podoba mi się taka odsłona wiersza i humorysyczne skojarzenie też :)) Dziękuję za odwiedziny i komentarz, pozdrawiam z piątku na sobotę :)
Agata_Lebek Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jamcitu, jamcitu ;)) Miło mi czytać takie słowa o swoich wierszyczkach. Dziękuję, pozdrawiam gwieździście :))
Agata_Lebek Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zygokaktus tak. Jak dobrze pobudzić to zakwitnie dwa razy w roku ;) Dziękuję, pozdrawiam.
Agata_Lebek Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajnie, że jesteś :) Podzięki z pozdrowieniami :))
Nata_Kruk Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zwarta, jak napisał Dawid, bez niepotrzebnych słów "Morska zieleń". Fajne. Pozdrawiam... :)
Agata_Lebek Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, pozdrawiam :))
Rekomendowane odpowiedzi