Pablo_Pikaso Opublikowano 20 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 przede mną dzieło sztuki otwarte i nienaruszone okiem sięgam dna samoistnie poronione przywołuję cugle ściągnięte w poprzednim stuleciu pozwoliły czasowi na nabranie oddechu ewoluuje w głowie stary dobry Henio James już tylko barwy w kieszeniach fartucha tęczz dedyką dla Eli Ale; poniekąd z jej inspiracji :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emmka_Szlajfka Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 dla mnie PICASSO ..... za ciasna głowa, nie kumam.:( i "jako pasażer tej taksówki pytam: o so chozi"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_Pikaso Opublikowano 20 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 a "o so chozi" z tym PICASSO? pozdr PIKASO :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emmka_Szlajfka Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 po prostu Twój wiersz jest dla mnie niezrozumiały jak twórczość Picassa- czysta abstrakcja (wiem , wiem on był kubistą) , ale tak odbieram jego sztukę. Ja nie rozumiem przekazu Twojego wiersza, możesz to uznać za komplement. niech się inni wypowiedzą, bardziej biegli w zakresie poezji... pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi