Johny Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2011 Myślałem że jestem leniem a rodacy mówią nawet pokoleniem straconym bez pracy że humanistów jest za dużo takich jak Ja psychologów na roku ze trzystu i że wszystko mamy stracone – pieniądze, psa, kota, wilka, kredens żonę a ja na to nieprawda że jesteśmy bogaci tylko się nie przedstawiamy tacy na pierwszy rzut oka czasem i drugi ale każdy z nas może spłacić swoje długi tyle jest rzeczy tu do odkrycia my mamy również wiedzę zdatną w praktyce czas zostać inżynierem na uniwersytecie życia
Dawid Rt Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2011 300 psychologów na roku? To chyba jakieś nieporozumienie. Cóż, dzisiaj każdy może być studentem, tak jak każdy może być poetą, chociażby na takim forum...
kaligraff Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2011 ten wierszyk czy to forma autoterapii? jeśli tak to wybaczam - są sytuacje wyjątkowe a te nie podlegają ocenie - psycholog w dołku... koniec świata!
Pablo_Pikaso Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. koniec świata :D
Keram Sucram Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nawet ortopeda czasami łamie nogę... Co do wiersza to mi się podoba, chociaż ten fragment o 300 na roku przypomina mi monolog głównego bohatera "Dnia świra" podczas pobierania wypłaty. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi