majkaa_m... Opublikowano 18 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Między jednym pociągnięciem pędzla a drugim bezkształt zamienia się w lustro najpierw z jednym odbiciem potem z dwoma zbitymi jak dojrzewające obok gruszki Odgryzana skóra zostawia na ustach zawsze jesienny smak na ścianie dwa odbicia gubią liście
asher Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 To chyba cover. Pamiętam pociągnięcia pędzla. Jeśli tak, gratuluję trudu podjętego podczas przeróek i czekam na więcej.
majkaa_m... Opublikowano 18 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 hmm, w takim razie się powtarzam poniewaz to nie cover :) kłaniam się Maj
asher Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 sory, coś takiego tutaj czytałem, ale tylko o ciągnięciu pędzlem. nic poza tym.
majkaa_m... Opublikowano 18 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 nie szkodzi, zdarza mi się powtarzać coś związanego z malowaniem tak jak i w rzeczywistości :) kłaniam się Maj
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 plastyczno-organoleptyczny. jestem za. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi