Lobo Opublikowano 18 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Nie uprawiam egzorcyzmów to nie tak szklana kula to prezent córki kobiety bardziej nadają się na czarownice są do tego stworzone jakby znajomość świata była nieważna by wróżyć z twojego paznokcia który lśni sztucznością i wewnętrzne oko nikt już nie wierzy w cudachoć każdy pragnie przepowiadanie przyszłości nie ma sensu to tylko koncert życzeń dla naiwnych tak więc po nic twoje modły módl się do swojego boga mój śpi ledwo starcza mi przewidywań dla siebie a i tak ciągle się gubię ładne dziewczyny w supermarketach są tak samo dobre by wskazać najlepszy produkt wyczarowany specjalnie czekający jak ty na moją wróżbę nic nie mogę dać chyba że noc jeśli dostrzegłaś we mnie najlepszego kochanka
Wuren Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Ha! Modlimy się każdego dnia do naszych bogów - im bliźsi nam, tym bardziej przyziemne nasze modlitwy (przytul) i tym większe klątwy (znowu, k*, rozlałeś?). Przykro czasami się robi i wracając z miasta kupujemy wybaczenie... A jedno (technicznie) mi zgrzyta: "(...) i wewnętrzne oko (...)" - jakby nie w tym przypadku było (i wewnętrznego oka?) Ale to pewnie czegoś nie rozumiem :) Pozdrawiam Wuren
Lobo Opublikowano 18 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 ...Dzięki, Wuren...;-))...Czyta się tak :"znajomość świata..(...)..i wewnętrzne oko"...Czyli, w przekładzie na "nasze",- doświadczenie życiowe i ten instynkt, które ze sobą niesie...;-)
Pioe Veno Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Wiersz przeniesiony do działu Forum dla początkujących poetów. Pozdrawiam Pioe Veno
Lobo Opublikowano 19 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 ...Do Pioe Veno: ...Nie jestem pieniaczem zatem ci wybaczę ...ale o jednym chciałbym powiedzieć że, aby wtrącać gdzieś swe trzy grosze samemu trzeba coś nie coś wiedzieć...
Pioe Veno Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O! Za to rymowanki ma Pan cudowne :) Życzę weny ;) Pozdrawiam Pioe Veno
Lobo Opublikowano 19 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 ...Aaaaa...Dziękuję...;-))
Rekomendowane odpowiedzi