Pablo_Pikaso Opublikowano 7 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2011 byłaś mi oddana połową temu drugiemu dałem po gębie będzie czyste powietrze
Gość Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gdyby brzmiało tak:"idę na całość" temu drugiemu dałem po gębie będzie czyste powietrze byłbym za :) Pozdrawiam.
teresa943 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2011 tak po męsku - "po gębie" i zaraz można swobodniej oddychać :) pozdrawiam, Pablo - Krysia
Jacek_Suchowicz Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2011 odnoszę wrażenie że pisze to damski bokser kto dostał po gębie? pozdrawiam Jacek
G_K Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2011 Jest ok :) napisane przecież, że dał "temu drugiemu" po gębie :) Pozdrawiam.
Pablo_Pikaso Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gdyby brzmiało tak:"idę na całość" temu drugiemu dałem po gębie będzie czyste powietrze byłbym za :) Pozdrawiam. tak też można, ale raczej o gejach :D pozdr.
Pablo_Pikaso Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bo peel nade wszystko kocha czyste powietrze, Krysiu :D pozdrawiam Cię
Pablo_Pikaso Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. proszę więcej czytać, a mniej utożsamiać autora z peelem :D pozdr.
Pablo_Pikaso Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. za poprawne liczenie, piątka ode mnie :D pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi