Judyt Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 pola umajone dźwiękom świerszcza polnego ważce taflą wody odbiciu własnemu ludziom co kęs chleba ugryzą i dalej zostawią ale czy warto może nie warto a miłość jedno ma imię boso na spotkanie
Gość Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 Dla mnie super. Ładnie zakończyłaś ten utwór Judyto. "czy warto może nie"... nie wiem. I tak niech zostanie. Pozdrawiam.
teresa943 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 wiesz, Judytko? zastanowiłam się "dla kogo piszę" - bardzo subtelnie nakreśliłaś nie dopowiadając. podoba mi się :) cieplutko pozdrawiam - Krysia
Grażyna_Kudła Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 Czytałam na W, pamiętam, że skomentowałam wiersz, jako swoiste podziękowanie dla wszystkiego co daje siłę twórczą, dla świata. Teraz chyba okroiłabym zakres, do tych i tego, co peelka kocha. Tak myślę. Pozdrawiam, Judyt :) Grażyna :)
Judyt Opublikowano 7 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Popsuty serdecznie. Mmm...całe życie się człowiek zastanawia J. ukłony
Judyt Opublikowano 7 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję serdecznie Krysiu, i dla kogo- Ty? J.
Judyt Opublikowano 7 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja też pamiętam Twój wpis Grażynko, wpierw nie zaprzeczytałam, ale dla świata to chciałabym jak najmniej- pewnie mało w tym sensu, ale coś w tym jest, że( świat-zależy co też przez to słowo rozumieć), jednak jest taki okrutny, że chciałoby się schować w bezpiecznym miejscu o którym w wierszu- dla wtajemniczonych w kanon poezji którą próbuję pisać, łatwo wejść na odpowiedni trop.Ostatnie zdanie się zgadza(: J. serdecznie dziękuję
cezary_dacyszyn Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2011 bardzo warto dwa ostatnie wersy ;-)
teresa943 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję serdecznie Krysiu, i dla kogo- Ty? J. ja? jednak chyba dla człowieka. tak wielu ludzi potrzebuje otuchy :) po prostu dzielę się tym, co mam we wnętrzu - "darmo otrzymałam, więc darmo daję" :) tylko tyle a może aż tyle? nie mnie to oceniać. ściskam serdecznie, Judytko :) Krysia
Judyt Opublikowano 9 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cezary wiesz co naprawdę warto... dziękuję że przeczytałeś i jesteś J. serdecznie
Judyt Opublikowano 9 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję serdecznie Krysiu, i dla kogo- Ty? J. ja? jednak chyba dla człowieka. tak wielu ludzi potrzebuje otuchy :) po prostu dzielę się tym, co mam we wnętrzu - "darmo otrzymałam, więc darmo daję" :) tylko tyle a może aż tyle? nie mnie to oceniać. ściskam serdecznie, Judytko :) Krysia ściskam lekko aby nie zadusić(; dziękuję Krysiu za podzielenie się swoimi odczuciami J.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2011 bardzo delikatne wsparcie psychiczne - otucha jakże to nieraz ważne pozdrawiam
Judyt Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tzn. Jacku mówisz o tych, którzy popierają? wiatr najbardziej J. dziękuję serdecznie za obecność
Rekomendowane odpowiedzi