Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• gdy pojawia się znienacka z kosą niesie pewną śmierć sprawiedliwa gdy opaska oczy swe zasłania wręcz   alegoria, alegoria ma ukryty ważki cel alegoria, alegoria w normach widzi życia sens   próżne bitwy z wiatrakami cerowanie rannych serc w lustrze nie jesteśmy sami róża może w każdym być   alegoria, alegoria ma ukryty ważki cel alegoria, alegoria w normach widzi życia sens
    • czekają aż się przyznasz boisz się odpowiedzialności chciałabym żebyś powiedział prawdę że to ty i ja   obwiniasz wszystko po kolei wychowanie religię naukę los to tylko współudział lecz głównie to ty i ja.   korzystasz z artykułu sześćdziesiątego donosisz że nie istnieję sprytnie   tworzą z tego precedens od teraz będzie łatwiej i lżej   myślisz że jesteś wolny mylisz się nie ty
    • wspaniała laurka    a on o wszystkich się troszczy tłamsząc kłopoty problemy wyszepta czule najdroższa przytuli by dobrem odmienić :)
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Dziękuję za miły komentarz.   Pozdrawiam :)
    • Przypomina mi piosenkę Bajmu: Nie ma wody na pustyni. Tylko piach.  Pozdrawiam
  • Dodaj nową pozycję...