Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Berenika97  Dziękuję. Gwarą mówiła moja Babcia- obie Babcie. Od niej słyszałam mowę naszą warmińskich Autochtonów. Dziękuję za piękne słowa.
    • Chłodna noc  Odkrywa tajemnice    W nas    Tak jak  Nasze gwałtowne  Oddechy i drżące ciała    Potem budzi nas  Rankiem śpiew ptaków    I nic już nie jest  Takie samo jak wcześniej    Tylko czas jeszcze  Bardziej przyśpieszył   A my całkiem gubimy się  W tej matni 
    • Ładnie    Łukasz Jasiński 
    • Prezydent*             Elekt Karol Nawrocki obiecuje, że pierwszym złożonym do Sejmu Rzeczypospolitej Polskiej z jego inicjatywy projektem ustawy będzie inicjatywa obywatelska w bardzo ważnej sprawie - Centralny Port Komunikacyjny - natomiast: niejaki Maciej Lasek** w programie - Onet Rano Finansowo*** - odpowiedział: rząd mógłby pójść na kompromis w tej istotnej kwestii, a jeżeli miałbym coś doradzić Panu Prezydentowi Elektowi Karolowi Nawrockimu, to - to: aby wraz z ekspertami go dokładnie przeczytał - stwierdził polityk - tu nie ma miejsca na żadne kompromisy - zakończył.   Źródło: Internet    *zrobiłem drobną edycję - treść bez zmian    **wchodził w skład Państwowej Komisji Badania Wypadków Lotniczych - badał sprawę katastrofy smoleńskiej    ***jest to firma z niemieckim kapitałem i powstała za pieniądze ofiar ludobójstwa ze strony niemieckich nazistów - narodowych socjalistów   Pułkownik Łukasz Wiesław Jan Jasiński Herbu Topór 
    • @Roma No chyba należą się im prezenciki w postaci komentarzy :)  Serdeczności.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...