Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
@bazyl_prost grawitacja - słowo pociągająco przyciągające tylko halny albo w halnym a jeszcze na hali można odczuć to co odczytalem z wiersza, oddziaływania słabe d.amnie alegoria fizycznej obecności w wierszu, tak mało slow, a tak wiele ścieżek dla do ku światłu Pozdrawiam i dziękuję za wiersz ;)
0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Gosława · Opublikowano
Taka miłość czasami się zdarza Aż do zatracenia Ona niszczy wszystko wokół ale paradoksalnie nas od środka buduje To jest taki paradoks Ech przepiękny wiersz -
Przez Simon Tracy · Opublikowano
@Gosława Raczej nie nazwałbym siebie romantycznym ani swojej poezji. U mnie miłość i uczucie to synonim klątwy, klatki i przekleństwa. Niewysłowionego cierpienia, które wypacza wszystko co dobre. Ale mam muzę chyba jak każdy artysta mimo, że nie jest moją ani nigdy mi nie będzie przeznaczona. -
Przez Tectosmith · Opublikowano
@Waldemar_Talar_TalarWiersz bardzo prosty i wzruszający a przez to bardzo prawdziwy. Dobrze ujęte łzy i uśmiech tak pozornie zwykłe. Pozdrawiam serdecznie. -
To jest bardzo piękny wiersz Nostalgiczny i mam wrażenie niesłychanie osobisty -
@wierszyki cudo Bardzo mi się podoba Moje klimatyZaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne