Pan_Biały Opublikowano 15 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 kołyszę swym zdrętwiałym życiem jak prostytutka zużytymi biodrami niespełnione ogniwo ludzkości żebrzące o garść miłości aresztujcie pragnące uczcia serca zwiążcie ludzi dobrej woli na co światu radość jeśli ja i wy sprzedajemy siebie
Patrycja Rosłoniec Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 Hę? Panie Biały... Odnoszę wrażenie, że jest Pan monotematyczny. Nie odpowiada mi przesłanie, odpowiada mi treść, nie odpowiada mi forma. Nie odpowiada mi takie pisanie. Pozdrawiam, Pat.
Pan_Biały Opublikowano 15 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 Droga p.Patrysiu, a myślałem się że dziś mnie pogłaskasz po głowie.Obiecuję poprawę, mże na lepsze.Chylę czoła
Patrycja Rosłoniec Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 Super. Bardzo mnie to cieszy... Niech Pan się poprawia ;) Pozdrawiam, Pat.
Pan_Biały Opublikowano 15 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 Jest pani, pani Patrysiu nad wyraz wyrozumiała.Całuję rączki.Amen
Patrycja Rosłoniec Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 Wyczuwam ironię Panie Biały... Oczywiście, że jestem wyrozumiała... Amen.
Pan_Biały Opublikowano 15 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 Właśnie zawiodła panią kobieca intuicja.Do przerwy 1:0 dla mnie:) Pozdrawiam bez ironii:)
Luthien_Alcarin Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 hmmm.... jakos tak.. -/+.... na pełnego + musis zjeszcze torche popracowac- wiecej oryginalnosci... choc prostytutka dosc ciekawa.. Pozdrawiam Agata
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 "ludzie dobrej woli" ałt...
Konrad_O. Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 niespełnione ogniwo ludzkości żebrzące o garść miłości toż to rym :)
Winged Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2011 Brak jakiegokolwiek rytmu. Cały wiersz schematyczny. Osobiście uważam, że sama interpretacja może być tak naciągana jak całość. Chaotyczny, nie wnoszący nic, stworzony po to tylko, chyba żeby skraść tym którzy go przeczytają czas. SŁABO :/
Rekomendowane odpowiedzi