Ewa_Kos Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2011 gasnąca jesień w objęciach czerwonego słońca umyka przed nocą przypomnij sobie jak namawiałeś mnie na kwitnienie w środku zimy na dryfującej krze dojrzałeś promienie które powinny roztopić lodowe zatory moje stopy już dawno zakwitły malinową czerwienią niezależnie od wiatru życie na lodowcu nie trwa długo
Jacek_Suchowicz Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może coś innego pozdrawiam
Dawid Rt Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2011 Ładny, delikatny wiersz, w kontekście życiowych wyborów. Pozdrawiam
Ewa_Kos Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. też tak myślę, bo owo powtórzenie było celowe; jednak wstawię ten fragmencik:) serdecznie dziękiuję i pozdrawiam:))) E.K.
Ewa_Kos Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może coś innego pozdrawiam przez moment było bez zakwitania na stopach, ale sądzę,że wstawiając to spowrotem wiersz na tym nie straci:) Dzięki za zagląd i sugestię. Pozdrawiam serdecznie:))
Oxyvia Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2011 Dla mnie to bardzo smutny wiersz. A te kwitnące malinowo stopy na lodowcu - kojarzą mi się z odmrożeniami. Oczywiście przenośnymi. Słusznie? Tak, życie na lodowcu nie trwa długo, i to zupełnie dosłownie na ogół. Dobry wiersz, podoba mi się, porusza.
Ewa_Kos Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję bardzo i serdecznie pozdrawiam:))) E.K
Ewa_Kos Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ślicznie dziękuję za "piękny":)) Pozdrawiam serdecznie:))) Ewa:)
Ewa_Kos Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. on taki trochę przekrojowy w trakcie życiowej jesieni:( Dobrze, że u mnie wszystko zmierza w dobrym kierunku, chociaż "malinowe stopy" czasem się pojawiały:)) Bardzo Ci dziękuję za to, że przeczytałaś i zostawiłaś taki miły dla mnie komentarz:)) Serdecznie pozdrawiam:))Reszta też pozdrawia:))) Ewa:)
Ewa_Kos Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięku:))))
Rekomendowane odpowiedzi