gamini2 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2011 ranek - zbożowe łany w zieleni błysk renety koc zmięty niewyspany zachwyty podniety w sadzie z dawna niechcianym ścieżki niepokalane ona i on i pan księżyc i żal że już błysnął ranek słońce w nieśmiałym wstydzie purpurowe jak maki krwawią w koło - motyle butelki trawy krzaki
Zuzanna_M. Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Uwielbiam ścieżki natury. :) Pozdrawiam, Zuzanna M.
gamini2 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję. Ja też. Pozdrawiam
Zuzanna_M. Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję. Ja też. Pozdrawiam Tak sobie pomyślałam, że zamiast koca pasowałby mi tu jeszcze kot. Ale i tak jest przyjemnie. :) Pozdrawiam, Zuzanna M.
gamini2 Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję. Ja też. Pozdrawiam Tak sobie pomyślałam, że zamiast koca pasowałby mi tu jeszcze kot. Ale i tak jest przyjemnie. :) Pozdrawiam, Zuzanna M. Kot też dobre. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi