Przemo Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 trzymam ster wreszcie czekam na wiatr w żagle trzymam ster od tygodni cisza trzymam ster na nieodgadniony horyzont trzymam ster puszczam
Gość Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Powodzenia w takim razie :) (ja bym nie puszczał)
Marta R... Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Dawno tu nie byłam dziś wchodzę i wpadam na pierwszy wiersz "Ocean" i strasznie mi się podoba oddaje właśnie moje samopoczucie pasuje do mnie jeszcze trzymam ster ale boje się ze zaraz karzą mi go puścić , a wiersz taki na czasie pozdrawiam papatki zostawiam
Przemo Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Puszczam puszczam. I tak nie wieje :P
zdrojek Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Nic bez pomocy wiatru się nie stanie. Na razie (jak mniemam płyniesz żaglowcem) nastaw wszystkie żagle i przyszykuj się na wiatr. Jak przyjdzie to będziesz chciał, aby jak najszybciej odszedł - będzie porywczy i ciemny. Pozdrawiam.
Waldemar Talar Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Ja też bym też nie puszczał - z wiatrem różnie bywa - raz jest spokojny a raz nie . Podoba mi się ten nieodgadniony horyzont - budzi ciekawość . pozd.
Przemo Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Przyjdzie- się będę martwił. Tymczasem może nogą ster zaasekuruję i ryj na słońce. Dziękuje wszystkim za komentarze. Pozdrawiam Przemek
Rekomendowane odpowiedzi